Буличка тайерлаш рецепты узбек тилида

Содержание
  1. Булочка тайёрлаш — рецепти, усуллари, хамиртурушли булочка учун масалликлар
  2. Bulochka tayyorlash — retsepti, usullari, xamirturushli bulochka uchun masalliqlar
  3. Bulochka tayyorlash uchun kerakli masalliqlar
  4. Bulochka tayyorlash usuli
  5. Bulochka mazali va yumshoq chiqishi sirlari
  6. Буличка Тайерлаш
  7. БУЛОЧКИ* Жуда осон камхарж мазали гул булочка
  8. Самые Нежнейшие булочки paxtadek yumshoq va mazali osson va uyda bor masalliqdan bulochka #bulochka
  9. Qat qat yumshoqqina, do’mboqqina bulochkalar /Слоеные булочки
  10. Булочки Домашние. Маззали Юмшок Оддий Булочка Пишириш с Сахаром Рецепт+ Крем
  11. МАЗЗАЛИ БУЛОЧКАЛАР /Сдобные булочки ,домашние,воздушные
  12. ЖУДА МАЗЗАЛИ БУЛОЧКАЛАР/PAХTADEK YUMSHOQ BULOCHKALAR .
  13. Ах, эти булочки! 25 способов формования домашних сдобных булочек! Формуем простые и сахарные булочки
  14. Вкусняшка к чаю ! Чудо булочки ! Жудаям Маззали булочка ЧОЙ БИЛАН 😋 ЕЙИШЛИ !
  15. ⭐️Янгича ва ээнг осон Турецкая булочка/Turetskiy bulochka/слоёная булочка
  16. Нафис ва юмшоккина буличка,,
  17. Юмшок Маззали Круассаны Булочкалари/ Круассаны Быстрое Приготовление.
  18. Булочка пишириш. (Плюшки с сахаром)
  19. #БУЛИЧКА_ТАЙЁРЛАШ #ЮМШОК_БУЛИЧКА БУЛИЧКА ТАЙЁРЛАШ домашняя булочка
  20. UYDAN CHIQMANG☑️HAMMASI SIZDA BOR 1STAKAN SUT TOPSANGIZ BOLDI KRUASSAN TAYYOR.КРУАССАНЫ ГОТОВИТЬ
  21. СЛОЁНЫЕ ТУРЕЦКИЕ БУЛОЧКИ ВОЗДУШНЫЕ КАК ПУХ! ВЫМЕТАЮТ ПЕРВЫМ ИЗ СТОЛА !
  22. OGIZDA ERIYDI BU BATONLAR. 3 KUN USTI OGHIK TURSA HAM QOTMIDIGON MAZZAILI SURER BATONLAR. ХЛЕБ БАТОН
  23. ОБАЛДЕННЫЕ ПУХОВЫЕ БУЛОЧКИ С НАЧИНКОЙ/ ПАХТАДЕК ЮМШОККИНА БУЛОЧКА ТАЙЕРЛАНИШИ
  24. BULOCHKA TAYYORLASH YUMSHOQINA
  25. MOMİQQİNA BULOCHKALAR ENG OSON USULDA/БУЛОЧКИ, МЯГКИЕ-МЯГКИЕ КАК ПУХ
  26. РЕЦЕПТ ПРОСТО БОМБА‼Чудо Булочки с необычной начинкой/ Antiqa bulochka/Nachinkasi super!!
  27. BU BULOCHKA RETSEPTINI HAMMA SO’RAYDI / BULOCHKA TAYYORLASH SIRI BU VİDEODA / SOFT SWEET ROLLS
  28. Буличка тайёрлаш
  29. Авторский Рецепт.Потрясающие Булочки / Воздушное Тесто как Пух/Булочки БАНТИКИ к Чаю/Маззали Булочка
  30. БУЛОЧКИ РОЗОЧКИ/Рецепт просто Бомба💥Атиргул Булочкалар/Oson mazali,yumshoqqina bulochkalar.
  31. YUMSHOQ BULOCHKA tayyorlashda qilinadigan HATOLAR. Мягкие и пышные булочки.
  32. Домашние булочки с сосисками / 😋😋
  33. Янги рецепт📍Воздушные БУЛОЧКИ КРУАССАНЫ! Bulochka/Croissants
  34. Синнабон Bulochkasi eng yaxshi Ritsep
  35. ДОМАШНИЕ БУЛОЧКИ КАК ПУХ БУЛОЧКА БАНТИК. СУТЛИ БАНТИК БУЛОЧКА.
  36. ЭНГ ОСОН БУЛОЧКА 30.МИНУТДА ТАЙЁРЛАНАДИ. 1.2.3 БУЛОЧКА
  37. #Круассаны #Домашняя Круассаны ТАЙЁРЛАШ Буличка 🔥 круассаны🥐
  38. Просто залейте его в Тесто!! Самые Вкусные Булочки/Энг Маззали ПАХТАДЕК ЮМШОК БУЛОЧКА /
  39. Печенье/ Огизда Эрийдиган Жуда Маззали Печеньелар.
  40. Юмшок Маззали Круассаны Булочкалари/Круассаны Быстрое Приготовление.
  41. Воздужные булочки вкусно и легко bulochka tayyorlash #bulochka #булочка #ossonmazalibulochka
  42. НЕЖНЫЙ БУЛОЧКА С ТВОРОГОМ|ГОТОВИМ С УДОВОЛЬСТВИЕМ
  43. Творогли булочкалар Tvorogli bulochkalar
  44. Он просто Тает во рту! Супер пирог тайёрлаш/oson pirog tayyorlash/вареняли песочный пирог/uzbekayoli
  45. ПИРОГ КОСИЧКА С ВАРЕНЬЕМ. МУРАББОЛИ ОСОН ПИРОГ ТАЕРЛАШ.
  46. TVOROGLI BULOCHKALAR / ВАТРУШКИ С ТВОРОГОМ
  47. Сутсиз Булочка тайорлаш кулай ва осон усулда. Bulochka tayyorlash qulay va oson usulda.
  48. Бошка Булочка рецептларини унутинг! Енг зур Булочка / БУЛОЧКИ как пух, удачный рецепт
  49. Пахтадай юмшок маззали булочка тайёрлаш/ Легче пуха и воздушно облака булочки
  50. ГАТА АРМЯНСКАЯ РЕЦЕПТ//GATA PISHIRISH//ГАТА ПЕЧЕНЬЕ//Armenian gata//UZBEK AYOLI
  51. Paxtadek Yumshoq BULOCHKA Tayyorlash / VATRUSHKA / Super Soft DINNER ROLLS RECIPE / БОМБА БУЛОЧКИ
  52. Кунжутли кулчалар smit турецкий бублик (смит)
  53. БУЛОЧКИ Цветочки! Воздушные, Мягкие и Ооочень вкусные/Gulli bulochka☆Чудо Булочки.
  54. Булочкани бу услубда хам таерлаб куринг
  55. Ортикча машмашасиз битта хамир олинг ва икки хил БУЛОЧКА таерланг.
  56. УЙДА ПИШЛОГ ТАЙЁРЛАШ/oson va oddiy usulda/ ДОМАШНИЙ СЫР/Homemade cheese

Булочка тайёрлаш — рецепти, усуллари, хамиртурушли булочка учун масалликлар

Булочка – одатда юмалоқ ёки овал шаклда бўлган кичик нончалар. Бу каби пишириқ жуда мащур – болаликдан буён барча мазали булочкаларни севиб истеъмол қилади: ширин булочкалар, мак, майиз, долчин, мураббо, кунжутли, уйни эслатадиган булочкалар. Агар сиз уй шароитида тайёрлаш учун булочка рецептини, ҳамирини тайёрлаш сирларини излаётган бўлсангиз, қуйида ҳамиртурушли булочка тайёрлаш жараёни билан танишишингиз мумкин.

БУЛOЧКА ТАЙЁРЛАШ УЧУН КЕРАКЛИ МАСАЛЛИҚЛАР
Рецепт 16 та булочка учун мўлжалланган

3/4 стакан (180мл) сут;
3/4 стакан (180мл) сув;
1/2 стакан (100 г) шакар;
1 чой қошиқ туз;
2 та туҳум;
5 чой қошиқ (15 г) қуруқ фаол ҳамиртуруш;
5 стакан (700 г) ун;
100 грамм маргарин ёки сариёғ (эритилади);
Юзасига суртиш учун туҳум сариғи (ҳохишга кўра).
БУЛOЧКА ТАЙЁРЛАШ УСУЛИ
Тайёргарлик кўриш: 30 дақиқа | Тайёрлаш: 15 дақиқа | Умумий вақт: 45 дақиқа

Ўртача оловда кичикроқ идишда сут, сув, шакар ва тузни қиздиринг. Суюқлик иссиқ эмас, балки илиқ (45 °C атрофида) бўлиши керак. Oловдан олинг, сўнг ҳамиртуруш ва енгил урилган туҳум қўшинг, аралаштиринг.
Каттароқ идишга ун солинг. Унда ботиқлик хосил қилинг ва хосил бўлган чуқурчага ҳамиртуруш-сутли аралашмани қуйинг. Аралаштирманг. Идиш қопқоғини ёпинг ва 20-30 дақиқа қолдиринг.
Эритилган маргаринни унга қўшинг ва яҳшилаб аралаштиринг. Ҳамир жуда ёпишқоқ бўлса, яна қўшимча ун қўшинг. Бироз аралаштириб, булочка ҳамири кўтарилиши учун идишни 20-30 дақиқа давомида ёпиб қўйинг.
Ҳамирдан кичик булочкалар ясаб, пишириш листига теринг. Устини ёпинг ва янада кўпроқ ко”тарилиши учун илиқ жойда 20-30 дақиқа қолдиринг. Булочкалар устига туҳум сариғини суртишингиз мумкин, шунда улар юзаси янада қизариб пишади.
15 дақиқа давомида олдиндан 200 °C гача қиздирилган печда пиширинг.
БУЛOЧКА МАЗАЛИ ВА ЮМШOҚ ЧИҚИШИ СИРЛАРИ
Ун албатта олий навли бўлиши керак. Бундан ташқари, у идеал қуруқ бўлиши ва яҳши эланганлиги хам ахамиятга эга. Агар ушбу қоидага риоя қилинса, ҳамир бир ҳилда чиқади, унда эримай қолган унли тўпчалар ёки ёт жисмлар бўлмайди.

Читайте также:  Простой рецепт торта с картинкой

Булочка учун маргарин ёки сариёғ танлаш масаласига келганда, хар ким ўз таъбига мосини танлаши мумкин. Лекин сут ҳонаки ва ёғли бўлса, булочка ўта ёғли бўлиб кетмаслиги учун маргариндан фойдаланган маъқул. Ҳонаки сутдан тайёрланган булочкалар янада мазалироқ чиқади.

Шакарни ёқтирувчилар (ёки аксинча, камроқ ҳуш кўрувчилар) рецептга бироз ўзгартириш киритиш истагида бўлишса, бунда эхтиёткор бўлмоқлик керак. Шакарни жуда кам солиш ҳамир кўтарилишига салбий таъсир қилади, чунки ҳамиртуруш айнан шакар билан озиқланади. Уни ошириб юбориш натижасида эса ҳамир шунчаки ачиб қолади.

Туз миқдори – пишириқ тайёрлашнинг мухим нуқталаридан бири, хатто ширинлик бўлса хам. Ҳамирни шўр хам, таъмсиз қилиш хам керакмас. Туз миқдори шакар миқдорига боғлиқ. Рецептда кўрсатилган нисбатга амал қилиш булочкалар ширин чиқишини таъминлайди.

Турли ҳил пишириқ ва ширинликларни безатишда глазурнинг ўрни катта. Шоколадли глазур тайёрлашда баъзи бир тавсияларга амал қилинса, у оқиб кетмайди, пишириққа мустахкам ўрнашади.

Мўжизавий ва машҳур кремлардан бирини эътиборингизга тақдим этамиз. Нозик ва мазали! Ҳушбўй иси билан янада иштахаочарлик бағишлайди.

Кўркам ва юмшоқ. Эътиборингизга Турк ошхонасининг рецептларидан бирини тақдим этамиз. Ҳар қандай торт учун ажойиб танлов. Тайёрланиши оддий, натижаси сизни лол қолдириши турган гап.

Эрталабки нонушта учун ажойиб танлов! Шунингдек, кечки овқатдан сўнг ҳам нозик десерт ўрнини эгаллаши мумкин. Тайёрланиши оддий бўлган торт дастурхон даврасида ҳеч кимнинг эътиборидан четда қолмаслиги аниқ.

Ун уртаси очилиб, ёг солинади. Сунгра косадаги шур сув солиниб, хамир корилади. Хамир булакларга булиниб, зувала холида тиндирилади. Тинган зувалаларни узун тесма холига келтириб, бир бармок калинлигида кесиб чикилади. Кесилган булакчаларни узунасига киргичга куйиб, курсаткич бармок ёрдамида шакл берилади. Сунг, бугирсокчалар ёгда, урта оловда.

Пряник – узоқ вақт давомида мащур бўлган рус ширинлиги. Улар нафақат байрамларда дастурҳонга тортиқ қилиш, балки туғилган кун, тўйлар учун совға, шунингдек янгил йил арчасини безатиш учун хам тайёрланган. Прайниклар Пряниклар турлича бўлади – зувалали, босма ва кесма. Келинг, қатиқ асосида уй шароитида пряник пиширишни кўриб чиқайлик.

Пирог – бу одатда начинкаси бўлган ҳамирли пишириқдир. Унинг очиқ ва ёпиқ тури мавжуд: очиқ турдагисида начинка ҳамир устида турса, ёпиқ турдагисида начинка ҳамир ичида бўлади. Мазали пироглар тайёрлашнинг кўплаб ретсептлари мавжуд: олмали, лимонли, мурабболи, гўштли, қатиқли пирог ва кўплаб бошқа турдагилар. Агар сизни оддий пирог пишириш.

Яқинларингизни ҳушбўй ва мазали ширинлик билан мехмон қилмоқчимисиз? У ҳолда эътиборингизга нозик ва мазали кекс рецептини тақдим этамиз. Таомнома учун янгилик. Тайёрланиши жуда ҳам оддий. Ушбу рецептни албатта тайёрланг.

Мазали рогаликлар тайёрлаш усуллари кўп ва бу пишириқ барчага хуш келади. Қуйидаги рецепт қумоқ ҳамирдан тайёрланадиган тури хисобланади ва уни начинка билан ёки начинкасиз тайёрлаш мумкин. Начинка сифатида ёнғоқ, мурабболар, шакар аралаштирилган творог, мак каби масаллиқлардан фойдаланса бўлади.

Лол қолдирувчи десерт! Мўжизавий лаззатбахш ва жуда ҳам нозик. байрам дастурхони учун ажойиб танлов. Тайёрланиши жуда ҳам оддий, натижаси дастурхон даврасида барча учун манзур бўлади. Таомнома учун янгилик. Ушбу рецептни албатта тайёрланг.

Источник

Bulochka tayyorlash — retsepti, usullari, xamirturushli bulochka uchun masalliqlar

Bulochka — odatda yumaloq yoki oval shaklda bo’lgan kichik nonchalar. Bu kabi pishiriq juda mashhur — bolalikdan buyon barcha mazali bulochkalarni sevib iste’mol qiladi: shirin bulochkalar, mak, mayiz, dolchin, murabbo, kunjutli, uyni eslatadigan bulochkalar. Agar siz uy sharoitida tayyorlash uchun bulochka retseptini, xamirini tayyorlash sirlarini izlayotgan bo’lsangiz, quyida xamirturushli bulochka tayyorlash jarayoni bilan tanishishingiz mumkin.

Bulochka tayyorlash uchun kerakli masalliqlar

Retsept 16 ta bulochka uchun mo’ljallangan

  • 3/4 stakan (180ml) sut;
  • 3/4 stakan (180ml) suv;
  • 1/2 stakan (100 g) shakar;
  • 1 choy qoshiq tuz;
  • 2 ta tuxum;
  • 5 choy qoshiq (15 g) quruq faol xamirturush;
  • 5 stakan (700 g) un;
  • 100 gramm margarin yoki sariyog’ (eritiladi);
  • Yuzasiga surtish uchun tuxum sarig’i (xohishga ko’ra).

Bulochka tayyorlash usuli

Tayyorgarlik ko’rish: 30 daqiqa | Tayyorlash: 15 daqiqa | Umumiy vaqt: 45 daqiqa

  1. O’rtacha olovda kichikroq idishda sut, suv, shakar va tuzni qizdiring. Suyuqlik issiq emas, balki iliq (45 °C atrofida) bo’lishi kerak. Olovdan oling, so’ng xamirturush va yengil urilgan tuxum qo’shing, aralashtiring.
  2. Kattaroq idishga un soling. Unda botiqlik hosil qiling va hosil bo’lgan chuqurchaga xamirturush-sutli aralashmani quying. Aralashtirmang. Idish qopqog’ini yoping va 20-30 daqiqa qoldiring.
  3. Eritilgan margarinni unga qo’shing va yaxshilab aralashtiring. Xamir juda yopishqoq bo’lsa, yana qo’shimcha un qo’shing. Biroz aralashtirib, bulochka xamiri ko’tarilishi uchun idishni 20-30 daqiqa davomida yopib qo’ying.
  4. Xamirdan kichik bulochkalar yasab, pishirish listiga tering. Ustini yoping va yanada ko’proq ko»tarilishi uchun iliq joyda 20-30 daqiqa qoldiring. Bulochkalar ustiga tuxum sarig’ini surtishingiz mumkin, shunda ular yuzasi yanada qizarib pishadi.
  5. 15 daqiqa davomida oldindan 200 °C gacha qizdirilgan pechda pishiring.

Bulochka mazali va yumshoq chiqishi sirlari

Un albatta oliy navli bo’lishi kerak. Bundan tashqari, u ideal quruq bo’lishi va yaxshi elanganligi ham ahamiyatga ega. Agar ushbu qoidaga rioya qilinsa, xamir bir xilda chiqadi, unda erimay qolgan unli to’pchalar yoki yot jismlar bo’lmaydi.

Читайте также:  Лдое рецепты для плиты

Bulochka uchun margarin yoki sariyog’ tanlash masalasiga kelganda, har kim o’z ta’biga mosini tanlashi mumkin. Lekin sut xonaki va yog’li bo’lsa, bulochka o’ta yog’li bo’lib ketmasligi uchun margarindan foydalangan ma’qul. Xonaki sutdan tayyorlangan bulochkalar yanada mazaliroq chiqadi.

Shakarni yoqtiruvchilar (yoki aksincha, kamroq xush ko’ruvchilar) retseptga biroz o’zgartirish kiritish istagida bo’lishsa, bunda ehtiyotkor bo’lmoqlik kerak. Shakarni juda kam solish xamir ko’tarilishiga salbiy ta’sir qiladi, chunki xamirturush aynan shakar bilan oziqlanadi. Uni oshirib yuborish natijasida esa xamir shunchaki achib qoladi.

Tuz miqdori — pishiriq tayyorlashning muhim nuqtalaridan biri, hatto shirinlik bo’lsa ham. Xamirni sho’r ham, ta’msiz qilish ham kerakmas. Tuz miqdori shakar miqdoriga bog’liq. Retseptda ko’rsatilgan nisbatga amal qilish bulochkalar shirin chiqishini ta’minlaydi.

Источник

Буличка Тайерлаш

БУЛОЧКИ* Жуда осон камхарж мазали гул булочка

Telegram Instagram Kerakli masalliqlar: Iliq suv 100 ml 0 .

Самые Нежнейшие булочки paxtadek yumshoq va mazali osson va uyda bor masalliqdan bulochka #bulochka

bulochkatayyorlash #bulochkauzbektilida #ossonbulochka #mazalibulochka #воздушныебулочки #легкоипростобулочкисамыелёгкие Сизга керакли бўлган .

Qat qat yumshoqqina, do’mboqqina bulochkalar /Слоеные булочки

Qat qat yumshoqqina, do’mboqqina bulochkalar /Слоеные булочки ***************************************** Керакли масалиқлар: Ushbu masalliqlar 1litr sutga .

Булочки Домашние. Маззали Юмшок Оддий Булочка Пишириш с Сахаром Рецепт+ Крем

200.ml. milk 200.ml. water 100.ml. oil, 5.gr. vanilla, 2.nd. eggs, 12.gr. yeast, 2..3 .. spoon sugar, 1.kg . 800gr. flour salt. Маззали юмшок оддий булочка .

МАЗЗАЛИ БУЛОЧКАЛАР /Сдобные булочки ,домашние,воздушные

500 мл илик сут 150-200 гр шакар 1 ч к дрожжа 1/4 ч к туз 200 мл ериган сарег 1 дона тухум + 1 тухум сариги 800-900 гр ун Юзига суришга 1 дона тухум .

ЖУДА МАЗЗАЛИ БУЛОЧКАЛАР/PAХTADEK YUMSHOQ BULOCHKALAR .

БУЛОЧКИ 1.ТЕПЛОЕ МОЛОКО -500 МЛ 2. САХАР-100 ГР 3. РАСТ.МАСЛО-100 МЛ 4. ЯИЧ.ЖЕЛТКИ -2ШТ ДЛЯ СМАЗКИ -1ШТ 5. ДРОЖЖИ-1.5 Ч.Л 6. СОЛЬ .

Ах, эти булочки! 25 способов формования домашних сдобных булочек! Формуем простые и сахарные булочки

В этом видео хочу поделиться с вами несколькими простыми способами формовки сдобных дрожжевых булочек. Используйте для этого свое любимое .

Вкусняшка к чаю ! Чудо булочки ! Жудаям Маззали булочка ЧОЙ БИЛАН 😋 ЕЙИШЛИ !

рецепт 250 мл молоко 200 мл вода 1 ч л соль 2-3 ст л сахар 1 ст л дрожжи 125 мл растит.масло 650 гр муки 120-150 гр растоп.сл масло 1 желток+1 ст л .

⭐️Янгича ва ээнг осон Турецкая булочка/Turetskiy bulochka/слоёная булочка

OG`IZDA ERIYDIGAN SHIRIN QAVATLI BULOCHKA. Buning ustiga eng oson! hech qanday 5-6 soatlik xolodilnikda saqlab yozib o`tirmaysiz.

Нафис ва юмшоккина буличка,,

Сиз каналимдан узингизга,екадиган бошка видеоларни топишингиз мумкин. Туркча бисквитдан торт Баклажонли салат ва .

Юмшок Маззали Круассаны Булочкалари/ Круассаны Быстрое Приготовление.

Ингредиенты яйца-2шт мука-600г(5ст) молоко-160мл вода-160мл раст масло-50мл дрожжи-1ч.л. сахар-1ст.л. соль-1ч.л. вареная сгущенка-330г .

Булочка пишириш. (Плюшки с сахаром)

#БУЛИЧКА_ТАЙЁРЛАШ #ЮМШОК_БУЛИЧКА БУЛИЧКА ТАЙЁРЛАШ домашняя булочка

Булочки с начинкой Ингредиенты 1.600 мука 0.100 масла растительного 0.010 дрожжей 4.шт яйца 0.200 сахар 0.005 соль 0.030 ванилин Для начинка .

UYDAN CHIQMANG☑️HAMMASI SIZDA BOR 1STAKAN SUT TOPSANGIZ BOLDI KRUASSAN TAYYOR.КРУАССАНЫ ГОТОВИТЬ

СЛОЁНЫЕ ТУРЕЦКИЕ БУЛОЧКИ ВОЗДУШНЫЕ КАК ПУХ! ВЫМЕТАЮТ ПЕРВЫМ ИЗ СТОЛА !

ингредиенты молоко 200 мл сахар 100 гр соль 1 чл яйцо 1 шт дрожжи 1 ст.л ванилин 1 чл муки 450 гр +/- для сиропа сахар 2 стакан вода 2 стакан .

OGIZDA ERIYDI BU BATONLAR. 3 KUN USTI OGHIK TURSA HAM QOTMIDIGON MAZZAILI SURER BATONLAR. ХЛЕБ БАТОН

РЕЦЕПТ #Ингредиенты #Молоко 340 гр #Сахар 2 ст.л #Соль 1 ч.л #Сл.масло 60 гр #Мука 550-600 гр #Дрожжи 20 гр(2ч.л) #Яйцо для смазки .

ОБАЛДЕННЫЕ ПУХОВЫЕ БУЛОЧКИ С НАЧИНКОЙ/ ПАХТАДЕК ЮМШОККИНА БУЛОЧКА ТАЙЕРЛАНИШИ

Булочки со сгущёнкой ================================ Опара 20 гр свежих дрожжей Или заменить сухими 7 гр 1 ч ложка сахара 50 мл тёплой .

BULOCHKA TAYYORLASH YUMSHOQINA

Рецепт : 550 гр ун 200 мл сут 100 мл сув 50 гр сарёг (маргарин) 4 ош кошик шакар 1 та тухум 1,5 чой кошик дрожи 1 чимдим туз 1 пачка разрыхлитель .

MOMİQQİNA BULOCHKALAR ENG OSON USULDA/БУЛОЧКИ, МЯГКИЕ-МЯГКИЕ КАК ПУХ

300 ml sut 1 ta tuhum 2 osh q.q shakar 1 choy q.q hamirturush 0.5 ch.q.q tuz 0.5 ch.q.q uksus ( foizi kam bölgan uksus) Un tahminan 500-600 gr krtadi 100 gr .

РЕЦЕПТ ПРОСТО БОМБА‼Чудо Булочки с необычной начинкой/ Antiqa bulochka/Nachinkasi super!!

Retsept Xamiriga; Iliq suv 100 ml (yarim st.) Issiq sut 200 ml Shakar 2 osh q. Quruq xamirturush 1choy.q. Tuxum 1 dona. Un 500gr. Tuz 1 choy.q . Saryog’ 60 gr.

BU BULOCHKA RETSEPTINI HAMMA SO’RAYDI / BULOCHKA TAYYORLASH SIRI BU VİDEODA / SOFT SWEET ROLLS

BU BULOCHKA RETSEPTINI HAMMA SO’RAYDI / JUDA YUMSHOQ BO’LIB CHIQADIGAN BULOCHKA TAYYORLASH Masalliqlar: 250 ml iliq sut 50 gr .

Буличка тайёрлаш

Авторский Рецепт.Потрясающие Булочки / Воздушное Тесто как Пух/Булочки БАНТИКИ к Чаю/Маззали Булочка

АССАЛЯМУ АЛЕЙКУМ ДОРОГИЕ ПОДПИСЧИКИ МОЕГО КАНАЛА! ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ НА МОЙ КАНАЛ. ЕСЛИ ВАМ ИНТЕРЕСНО МОЖЕТЕ ЗАЙТИ .

Читайте также:  Рассольник с рыбными консервами рецепт

БУЛОЧКИ РОЗОЧКИ/Рецепт просто Бомба💥Атиргул Булочкалар/Oson mazali,yumshoqqina bulochkalar.

RETSEPT❗ ISSIQ SUT 200 ml. Iliq suv 100 ml. Shakar 4 osh qoshiq. Quruq xamirturush 1 choy.q Vanilin shakari 1/2 choy.q. Tuxum 2 dona. Un 400-500 gr.

YUMSHOQ BULOCHKA tayyorlashda qilinadigan HATOLAR. Мягкие и пышные булочки.

intagramda ham qiziqarli retseptlar bor albatta a’zo bo’ling. @pazandalady yoki .

Домашние булочки с сосисками / 😋😋

300 мл теплая вода 1 яйца 0.5 ч л соль 1 ч л сахар 0.5 ч л дрожжи 100 мл раст.масло Муки 10 шт сосиски 1 яйца и кунжут ,чернушка.

Янги рецепт📍Воздушные БУЛОЧКИ КРУАССАНЫ! Bulochka/Croissants

Retsept Iliq suv 80 ml. Iliq sut 100 ml. Quruq xamirturush 1,5 choy.q. Un 450 gr. Tuz 1 choy.q. Shakar 60 gr. Vanilin shakari 1 choy.q. Saryog’ 30 gr +200 gr.

Синнабон Bulochkasi eng yaxshi Ritsep

XAMIRGA 250gr sut 2 ta tuxum 1 osh Q quruq droja 75 gr saryog 75 gr shakar 1 choy q tuz 750 gr un ICHIGA sepishga 90 gr saryog 15-20 gr cinnamon/koritsa .

ДОМАШНИЕ БУЛОЧКИ КАК ПУХ БУЛОЧКА БАНТИК. СУТЛИ БАНТИК БУЛОЧКА.

400.МЛ. МОЛОКО ( milk) süt 3.СТ. Л. САХАР (sugar) şeker 50.ГР СЛИВ.МАСЛО (butter) tereyağı 1.ШТ. ЯЙЦА ( egg) yumurta 1.ПЧ. ВАНИЛЬ (5.ГР) (vanilla) .

ЭНГ ОСОН БУЛОЧКА 30.МИНУТДА ТАЙЁРЛАНАДИ. 1.2.3 БУЛОЧКА

200мл раст.масло 400.мл кислый молоко 3.пачки разрыхлитель.(30гр).( У меня по 10грамма в одном пачке ) 1.ч.л соль 1.ч.л сахар 4. 4.5 ст мука .

#Круассаны #Домашняя Круассаны ТАЙЁРЛАШ Буличка 🔥 круассаны🥐

Просто залейте его в Тесто!! Самые Вкусные Булочки/Энг Маззали ПАХТАДЕК ЮМШОК БУЛОЧКА /

300 мл илик сут чимдим туз 150 гр шакар 2 ч к дрожжа 1 ч к ванилин шакари 1 та тухум 100 гр сарег 600 гр ун +/- 130 гр кефир 1 та тухум сариги ванилин .

Печенье/ Огизда Эрийдиган Жуда Маззали Печеньелар.

АССАЛЯМУ АЛЕЙКУМ ДОРОГИЕ ПОДПИСЧИКИ МОЕГО КАНАЛА! ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ НА МОЙ КАНАЛ. ЕСЛИ ВАМ ИНТЕРЕСНО МОЖЕТЕ ЗАЙТИ .

Юмшок Маззали Круассаны Булочкалари/Круассаны Быстрое Приготовление.

Керакли массаликлар 500мл сут 50гр маргарин 1 дона тухум 1 чой кошик туз 1 ош кошик шакар 1 ош кошик дрожжи 1 кг ун 150гр сарёг 300гр варёного .

Воздужные булочки вкусно и легко bulochka tayyorlash #bulochka #булочка #ossonmazalibulochka

НЕЖНЫЙ БУЛОЧКА С ТВОРОГОМ|ГОТОВИМ С УДОВОЛЬСТВИЕМ

ингредиенты молока 300мл яичный белок 1шт соль 1чл сахар 3сл дрожжи 1сл рост.масло 150мл мука 600гр для начинчи. творог 300гр сахар 3сл .

Творогли булочкалар Tvorogli bulochkalar

Он просто Тает во рту! Супер пирог тайёрлаш/oson pirog tayyorlash/вареняли песочный пирог/uzbekayoli

каналимда яна бошка кизик видеолар билан танишинг керакли масалликлар тухум 1 дона сарёг 100 гр шакар кукуни 3 ош кошик сметана .

ПИРОГ КОСИЧКА С ВАРЕНЬЕМ. МУРАББОЛИ ОСОН ПИРОГ ТАЕРЛАШ.

Рецепт для пирога. Мука 300г Слив масло 150г Сахар 3ст.л Яйцо 2шт Молоко 1ст.л Разрыхлитель-1пакет Варёная 300г. Пирог учун Масалликлар. Ун .

TVOROGLI BULOCHKALAR / ВАТРУШКИ С ТВОРОГОМ

TVOROGLI BULOCHKALAR TAYYORLANISHI / ВАТРУШКИ С ТВОРОГОМ, СДОБНОЕ ТЕСТО ❤️️РЕЦЕПТ Ҳамир учун / Для теста ✓Сут — 250 мл .

Сутсиз Булочка тайорлаш кулай ва осон усулда. Bulochka tayyorlash qulay va oson usulda.

Assalaamu aleykum va Rohmatullohi va Barokaatuh. Kalimiz mexmonlari va obunachilari xush kelibsizlar. Bugun juda xam oson sutsiz bulochka tayyorlaymiz .

Бошка Булочка рецептларини унутинг! Енг зур Булочка / БУЛОЧКИ как пух, удачный рецепт

Assalomu alaykum! Bugun juda yumshoq, mazali Bulochka pishiramiz! 200 ml iliq sut 200 ml iliq SUV 200 ml iliq o’simlik yogi 0,5 st shakar 0,5 ch q tuz 2 ta .

Пахтадай юмшок маззали булочка тайёрлаш/ Легче пуха и воздушно облака булочки

Ассалому алейкум хурматли каналим кузатувчилари ва азиз мехмонлари.. Фикр мулохазангизни албатта коментарияда колдиринг. #булочкакакпух .

ГАТА АРМЯНСКАЯ РЕЦЕПТ//GATA PISHIRISH//ГАТА ПЕЧЕНЬЕ//Armenian gata//UZBEK AYOLI

Ассалому алайкум! Гата пишириги азарбажан ва арманларнинг миллий ва севимли пишириги хиссобланади. Хакикий ажарбажан рецепти билан .

Paxtadek Yumshoq BULOCHKA Tayyorlash / VATRUSHKA / Super Soft DINNER ROLLS RECIPE / БОМБА БУЛОЧКИ

Paxtadek Yumshoq BULOCHKA Tayyorlash / VATRUSHKA / Super Soft DINNER ROLLS RECIPE / БОМБА БУЛОЧКИ Masalliqlar: 1 stakan iliq sut (250 ml) 1 .

Кунжутли кулчалар smit турецкий бублик (смит)

1,5 стакан илиг сув 1 чой кошиг дрож 1 ош кошиг шакар 1 ош кошиг усимлиг ёги 1 чой кошиг туз 3,5 стакан ун СИРОПИ: 3 ош кош асал 1 стакан сув (ёки .

БУЛОЧКИ Цветочки! Воздушные, Мягкие и Ооочень вкусные/Gulli bulochka☆Чудо Булочки.

Telegram✍✍➡️@Shirindunyotelegram Булочки розочки➡️ Булочки КРУАССАНЫ➡️ .

Булочкани бу услубда хам таерлаб куринг

Ассаламу алайкум дорогие друзья мир вам и вашему дому. для Тесто: 200 гр тёплое вода 4 ст л сахар 1,5 чл сухой дрож 4 ст л раст/масло 2яйцо(белки .

Ортикча машмашасиз битта хамир олинг ва икки хил БУЛОЧКА таерланг.

Ассаламу алеикум дорогие друзья Очень нежное тесто и сочные сосиски, Тесто дрожжевое но готовиться очень быстро и просто, Сосиски в таком .

УЙДА ПИШЛОГ ТАЙЁРЛАШ/oson va oddiy usulda/ ДОМАШНИЙ СЫР/Homemade cheese

0,5 kg tvarog 1 litr sut 2 dona tuxum sarig’i 1 qoshiqcha tuz 1 qoshiqcha soda 100 gr sariyog’ =============================== 0,5 кг тварог 1 литр .

Источник

Оцените статью
Adblock
detector