Gt xpress 101 рецепт

Джи ти экспресс 101 рецепты

Популярные рецепты

Ингредиенты: 2 больших куриных грудки ½ стакана (65 гр) муки2 яйца1.25 стакана (125 гр) панировочных сухарей60 мл растительного масласоль и перец Приготовление: Для начала сполосните куриные грудки под холодной водой, а затем вытрите их.

Ингредиенты: Для бисквита (кухэ): ● 2 яйца● 1 стакан сахара● 1/2 стакана молока● 1/2 стакана растительного масла● 4 г ванильного сахара● 1-2 ст. ложки какао-порошка● 1/2 п. разрыхлителя● 1 стакан муки Для мусса из.

Ингредиенты: — Рис круглозерный — 200 г — Уксус рисовый 20 мл— Водоросли нори (большие листы) 1 шт.— Мягкий сливочный сыр (Филадельфия) 150 г— Семга 150 г Приготовление: Рис хорошо промойте, положите в кастрюлю.

Ингредиенты:Крабовые палочки 200 гр.Сыр «Российский» 200 гр. Яйцо 2 шт.Чеснок 2 зубчикаСухари панировочные для панировкиМасло растительное для жарки Приготовление : Крабовые палочки измельчить в блендере или натереть на крупной тёрке. Сыр натереть на крупной.

1. Салат овощной с сыром и ветчиной Ингредиенты Салатные листья 1пучок.Морковь 1шт.Сыр 100гр.Ветчина 100гр.Чеснок по вкусу. Для заправки: Майонез и кефир в желаемых пропорциях, можно заменить сметаной.Соль, перец по вкусу. Как приготовить 1. Салатные.

Источник

Gt xpress-101 рецепты

Ингредиенты: Растопленное сливочное масло — 30 г Теплое молоко — 3,5 стакана Свежие дрожжи — 50 г Сахар — 150 г Ванильный порошок — 90 г Ванильный экстракт — 1 ст. л. Корица — 1/2 ч. л. Соль — 1.

ИНГРЕДИЕНТЫ:● Пшеничная мука высшего сорта — 2 кг ● Вода — 600 г ● Яйца — 1 шт. ● Соль — по вкусу Для фарша: ● Говядина — 500 г (обязательно с жирком) ● Свинина — 500 г.

ИНГРЕДИЕНТЫ: ● Молоко — 500 Миллилитров ● Крахмал — 4 Ст. ложки (без горки)● Мука пшеничная высшего сорта — 4 Ст. ложки (с горкой)● Яйцо — 3-4 Штук● Соль — 1 Щепотка● Сахар — 2-3.

Ингредиенты: — лаваш — пекинская капуста — свежий огурец — вар.колбаса или ветчина (копчёное мясное не советую, вкус будет не тот) — сыр — майонез Способ приготовления: На лаваш произвольно наносим майонез. Пекинку и огурец нарезаем соломкой. Небольшими кусочками нарезаем.

Ингредиенты: ● Куриная грудка — 1 Штука ● Яйца — 2-3 Штук● Сухари панировочные — 1 Чашка● Соль — По вкусу● Масло — По вкусу (подсолнечное или оливковое) Приготовление: Подготовим все ингредиенты. Все, что.

Источник

Gt xpress 101 рецепты на русском

Бостонский кремовый торт — легкий и неимоверно воздушный десерт. Это торт является официальным десертом штата Массачусетс. Его придумал французский шеф-повар М. Sanzian. Ингредиенты: Ингредиенты: Мука — 125 гЯйцо — 4 шт.Сахар — 150 гРазрыхлитель — 1 ч.л.Лимонный сок — 1 ч.л.Растительное масло — 3 ст.л.Сливки — 50 млШоколад — 200.

ИНГРЕДИЕНТЫ:● 1 ст. любимого варенья или джема● 1 ч. л. без горки соды (можно заменить разрыхлителем)● 1 ст. кефира● 1/3 ст. сахара● 2 яйца● 2,5 ст. муки● масло сливочное для смазывания формыПРИГОТОВЛЕНИЕ:1. В глубокой миске смешай соду с вареньем. Масса зашипит, запузырится и сильно увеличится в объеме.2. Через минут 5.

Ингредиенты: Филе белой рыбы по 200 г каждое (треска, палтус, хек) — 2 шт. Сметана — 4 ст. л. Тертый пармезан — 2 ст. л. Большой помидор — 1 шт. Укроп — 5 веточек Зеленый лук — 3 веточки Чеснок — 1 маленький зубчик Соль — по вкусу Черный перец.

1. УМОПОМРАЧИТЕЛЬНЫЙ КЕКС С ГРУШАМИ И ШОКОЛАДОМ ИНГРЕДИЕНТЫ:● Яйца комнатной температуры — 2 шт.● Сахар — 120 г ● Ванильная палочка — 1/2 шт.● Кефир — 105 г● Картофельный крахмал — 20 г● Сливочное масло размягченное — 115 г● Мука — 240 г ● Разрыхлитель — 5 г● Сладкая груша.

1. Плов по шади-бекски ИНГРЕДИЕНТЫ:● 800 г риса● 800 г мяса● 800 г моркови● 250 г айвы● 300 г сала или масла● 150 г лука● соль, специи — по вкусу ПРИГОТОВЛЕНИЕ:Мясо (баранина, говядина) нарезать ломтиками, как на шашлык, лук — кольцами, морковь — кубиками по 1х1х1 см. Айву, взятую в.

Читайте также:  Рецепт малинового кули для торта

Читайте также: Сколько обжаривать шампиньоны для салата

ИНГРЕДИЕНТЫ: Коржи:● 5 стаканов муки (+)● 400 гр маргарина● 1 стакан (250 мл) молока Крем:● 2 стакана молока● 250 г сливочного масла● 3 желтка● 2 ст сахара + 3 ст ложки● 3 ст л.

Ингредиенты: — лаваш — пекинская капуста — свежий огурец — вар.колбаса или ветчина (копчёное мясное не советую, вкус будет не тот) — сыр — майонез Способ приготовления: На лаваш произвольно наносим майонез. Пекинку и огурец нарезаем соломкой. Небольшими кусочками нарезаем.

ИНГРЕДИЕНТЫ: ● Молоко — 500 Миллилитров ● Крахмал — 4 Ст. ложки (без горки)● Мука пшеничная высшего сорта — 4 Ст. ложки (с горкой)● Яйцо — 3-4 Штук● Соль — 1 Щепотка● Сахар — 2-3.

Ингредиенты:Яйца — 2 ШтукиМайонез — 3 Ст. ложки Мука — 3 Ст. ложкиКолбаса — 150 ГраммЛук — 1/2 ШтукиПомидор — 1 ШтукаСыр — 200 ГраммЗелень — — По вкусу Смешиваем яйца, майонез и муку.

Популярные рецепты

Ингредиенты: — 2 куриных филе среднего размера, нарезанные маленькими кубиками 1х1 см или еще мельче — 100 г твердого сыра (любого), нарезанного маленькими кубиками 1х1 см— 2 яйца— 100 г кефира— 100 г муки—.

Ингредиенты: 2 чашки (500 мл) муки 1 ч.л. соли1 ч.л. соды (или 1/2 ч.л. соды и 1 ч.л. разрыхлителя)2 ст.л. сахара2 слегка взбитых яйца2 чашки кефира2 ст.л. растопленного масла Приготовление: Сперва необходимо взбить яйца.

Крайне вкусный и максимально полезный вариант блюда, который идеально подойдет для детского и взрослого завтрака. Мягкий и сочный, без капли жира и масла! Ингредиенты: Яйцо куриное — 3 штМолоко — 2/3 стак.Соль (по вкусу).

Ингредиенты:Картошка – 600г.Лук – 150г. Куриное филе – 500г.Твердый сыр – 250-300г.Чеснок – 3-4 зубчика.Сметана – 250-350 мл.Майонез – 2ст. ложки.Соль, перец, специи. Тонко порезать куриное филе.Порезать ломтиками чеснок.Смешать майонез, курицу, чеснок, соль, перец.

ИНГРЕДИЕНТЫНа банки емкостью 0,5 л:Огурцы — 4 кг Сахар — 1 стаканУксус 9% — 1 стакан или уксус 70% — 2 ст. л.Масло растительное — 1 стаканВода — 1 стаканЧеснок- 1 головкаПерец молотый —.

Источник

Gt xpress 101 рецепты на русском

Бостонский кремовый торт — легкий и неимоверно воздушный десерт. Это торт является официальным десертом штата Массачусетс. Его придумал французский шеф-повар М. Sanzian. Ингредиенты: Ингредиенты: Мука — 125 гЯйцо — 4 шт.Сахар — 150 гРазрыхлитель — 1 ч.л.Лимонный сок — 1 ч.л.Растительное масло — 3 ст.л.Сливки — 50 млШоколад — 200.

ИНГРЕДИЕНТЫ:● 1 ст. любимого варенья или джема● 1 ч. л. без горки соды (можно заменить разрыхлителем)● 1 ст. кефира● 1/3 ст. сахара● 2 яйца● 2,5 ст. муки● масло сливочное для смазывания формыПРИГОТОВЛЕНИЕ:1. В глубокой миске смешай соду с вареньем. Масса зашипит, запузырится и сильно увеличится в объеме.2. Через минут 5.

Ингредиенты: Филе белой рыбы по 200 г каждое (треска, палтус, хек) — 2 шт. Сметана — 4 ст. л. Тертый пармезан — 2 ст. л. Большой помидор — 1 шт. Укроп — 5 веточек Зеленый лук — 3 веточки Чеснок — 1 маленький зубчик Соль — по вкусу Черный перец.

1. УМОПОМРАЧИТЕЛЬНЫЙ КЕКС С ГРУШАМИ И ШОКОЛАДОМ ИНГРЕДИЕНТЫ:● Яйца комнатной температуры — 2 шт.● Сахар — 120 г ● Ванильная палочка — 1/2 шт.● Кефир — 105 г● Картофельный крахмал — 20 г● Сливочное масло размягченное — 115 г● Мука — 240 г ● Разрыхлитель — 5 г● Сладкая груша.

1. Плов по шади-бекски ИНГРЕДИЕНТЫ:● 800 г риса● 800 г мяса● 800 г моркови● 250 г айвы● 300 г сала или масла● 150 г лука● соль, специи — по вкусу ПРИГОТОВЛЕНИЕ:Мясо (баранина, говядина) нарезать ломтиками, как на шашлык, лук — кольцами, морковь — кубиками по 1х1х1 см. Айву, взятую в.

Читайте также: Бисквитный торт с творожным сыром и сливками

ИНГРЕДИЕНТЫ: Коржи:● 5 стаканов муки (+)● 400 гр маргарина● 1 стакан (250 мл) молока Крем:● 2 стакана молока● 250 г сливочного масла● 3 желтка● 2 ст сахара + 3 ст ложки● 3 ст л.

Ингредиенты: — лаваш — пекинская капуста — свежий огурец — вар.колбаса или ветчина (копчёное мясное не советую, вкус будет не тот) — сыр — майонез Способ приготовления: На лаваш произвольно наносим майонез. Пекинку и огурец нарезаем соломкой. Небольшими кусочками нарезаем.

ИНГРЕДИЕНТЫ: ● Молоко — 500 Миллилитров ● Крахмал — 4 Ст. ложки (без горки)● Мука пшеничная высшего сорта — 4 Ст. ложки (с горкой)● Яйцо — 3-4 Штук● Соль — 1 Щепотка● Сахар — 2-3.

Ингредиенты:Яйца — 2 ШтукиМайонез — 3 Ст. ложки Мука — 3 Ст. ложкиКолбаса — 150 ГраммЛук — 1/2 ШтукиПомидор — 1 ШтукаСыр — 200 ГраммЗелень — — По вкусу Смешиваем яйца, майонез и муку.

Популярные рецепты

Ингредиенты: — 2 куриных филе среднего размера, нарезанные маленькими кубиками 1х1 см или еще мельче — 100 г твердого сыра (любого), нарезанного маленькими кубиками 1х1 см— 2 яйца— 100 г кефира— 100 г муки—.

Ингредиенты: 2 чашки (500 мл) муки 1 ч.л. соли1 ч.л. соды (или 1/2 ч.л. соды и 1 ч.л. разрыхлителя)2 ст.л. сахара2 слегка взбитых яйца2 чашки кефира2 ст.л. растопленного масла Приготовление: Сперва необходимо взбить яйца.

Крайне вкусный и максимально полезный вариант блюда, который идеально подойдет для детского и взрослого завтрака. Мягкий и сочный, без капли жира и масла! Ингредиенты: Яйцо куриное — 3 штМолоко — 2/3 стак.Соль (по вкусу).

Читайте также:  Супер острые соусы рецепты

Ингредиенты:Картошка – 600г.Лук – 150г. Куриное филе – 500г.Твердый сыр – 250-300г.Чеснок – 3-4 зубчика.Сметана – 250-350 мл.Майонез – 2ст. ложки.Соль, перец, специи. Тонко порезать куриное филе.Порезать ломтиками чеснок.Смешать майонез, курицу, чеснок, соль, перец.

ИНГРЕДИЕНТЫНа банки емкостью 0,5 л:Огурцы — 4 кг Сахар — 1 стаканУксус 9% — 1 стакан или уксус 70% — 2 ст. л.Масло растительное — 1 стаканВода — 1 стаканЧеснок- 1 головкаПерец молотый —.

Источник

GT Xpress 101 and Xpress Redi Set Go Cooker Recipes

Solutions

Share on ThriftyFun This page contains the following solutions. Have something to add? Please share your solution!

Recipe: Meatloaf (GT XPress 101)

Individual meatloaves can each be made a little differently. Quick and easy to make for one or tow at dinner time. For this recipe you need the GT XPress 101 machine. If not available, you could use a muffin tin but only fill each cup about 2/3 full.

Ingredients:

  • 1 lb. lean ground beef (I used 80/20)
  • dry bread crumbs
  • 1 egg
  • Whatever additions you want to add (different sauces, shredded cheese, instant rice, maybe some vegetables to stuff inside)

Directions:

In large bowl, mix together thoroughly the ground beef, egg, and bread crumbs.

Separate into balls that will fit into one side of the Xpress machine (or 2/3 of one muffin cup).

Using a separate bowl for each meatloaf, add a little bit of whatever addition you want and mix thoroughly, then shape it into the machine or muffin cup. Take it back out carefully and wrap in waxed paper, Wrap as you normally would in preparation to go into the freezer.

Repeat step 3 for each meatloaf.

When you want to use them, thaw in the microwave just long enough so you can pull the waxed paper off without tearing it. Then put it in the GT XPress or the muffin tin and bake for approximately 15 minutes. Quick, easy and delicious!

Servings: 1 each
Time: 15 Minutes Preparation Time
15 Minutes Cooking Time

By Cricket from Parkton, NC

Questions

Ask a Question Here are the questions asked by community members. Read on to see the answers provided by the ThriftyFun community or ask a new question.

Question: GTXpress101 Recipes?

I need recipes using the gtxpress101. Thanks so much,

Answers

i have a great apple strudel for the express 101.

I lost my recipe book to gtxpress101 Is there a way to buy another recipe book

Shaydog, If you go to their website-and click on the help-and scroll down they have a downloadable pdf that contains all of the recipes they offer with it-I just bought one myself and found it there. The url is www.xpress101.com Hope this helps!

copy and paste for electronic version of recipe book (as of 6/17/2006) —

How do I season the GTXpress101 grill I lost the directions.

I’d love that apple strudel recipe! ladyflannel @ gmail.com (remove spaces)

I’ve also started a GTXpress yahoogroup groups.yahoo.com/ . /

THE WEB ADDRESS GIVEN TO DOWN LOAD THE RECIPES IS NOT THERE. iT ONLY ASKS YOU TO BUY THE MACHINE.

Editor’s Note: It looks like here is the recipe .pdf but unfortunately it is for sale:

It looks like you get another machine free. Not really a good deal in my opinion.

I PLAN TO ORDER MY GTXPRESS101 SOON AS
2-WEEKS, AND I WOULD LIKE SOME RECIPES
ON CHICKEN, & FISH.MEAT LOAF, PORK CHOPS. «»

I really like my GTxpress 101 and my mother does too. I was recently sent three gtxpresses 101, and only ordered one and the one free. I sent the other two back and was still charged for all of them, and I had to pay for shipping and handling also.

I have the machine but can’t find my recipe book. How do I get another one?

Here is a great recipe for a brownie dessert I have made in the GTXpress101. Make a brownie mix according to directions, add 1 cup mini chocolate chips and 1 package of instant apple cinnamon oatmeal. Cook and enjoy with some ice cream.

lost recipe book for GTXpress 101

I love my machine. It is so much fun. I bought one for myself and my sister for xmas and we try to out do each other on it.

I bought a machine awhile ago and am still getting recipe books in the mail. Is there any way I can stop them from coming and withdrawing a fee from my bank account?

Question: Making Banana Bread in a GT Xpress 101 Cooker?

Can I make banana bread in my GT XPRESS 101 cooker?

Answers

It looks like you can make all kinds of bread and cakes in your cooker. Here is a site that gives you the directions and all kinds of recipes you can use to make these items.

Читайте также:  Чай с зирой рецепт

Question: Recipes for GT Xpress 101?

I lost my GTXpress101 recipes book, I did contacted the GTXpress101 company and they said it is no longer available. Can someone tell me how do I get it?

Question: GT Xpress 101 Reviews?

I want to buy the GT Xpress 101 and wondered if anyone has bought one of these and how you liked it.

By christi from Paducah, KY

Question: Converting Recipes for Use in a GTXpress 101 Cooker?

I need a site that will show me how I can convert recipes to use on my GTXpress 101 cooker.

Question: Xpress Redi Set Go Cooker Recipes?

I’m looking for the breakfast burrito recipe for my Xpress Redi Set Go. I lost my recipe book. Thanks!

By alicia from Wichita, KS

Question: Recipes for an Xpress Redi Set Go Cooker?

Where can I find recipes for an Xpress Redi Set Go cooker?

Question: Diabetic Recipes for the Xpress 101?

I’m a diabetic, but love the Xpress 101. What food can I make on it that won’t make my sugar go up?

By G E. Georgiadis from RI

Question: GT Xpress101 Recipes?

I have a GT Xpress 101 machine and do not have instructions on how to use it or any recipes. How can I get a book for instructions?

Question: GT Xpress Recipe For Sweet Potatoes and Apples?

What is the recipe using sweet potatoes and apples in the maker? I think it was a dessert.

Archives

ThriftyFun is one of the longest running frugal living communities on the Internet. These are archives of older discussions.

Archive: GT Xpress 101 Reviews

Thank you,
Mindy from Oregon

Answers:

GT Xpress 101 Reviews

I have purchased and used one, and found it to be great for omelets, corn dogs, & individual cakes. My husband also mixed stuffing mix with soup & it was delicious. Just be sure to season it with oil or shortening before using.
(12/01/2006)

GT Xpress 101 Reviews

I purchased it. I love it for cooking chicken breasts, and it did pretty well with the canned cinnamon rolls. The only problem I have with it is food sticks to it. No matter what I sprayed or rubbed before cooking, food didn’t come off easily. (12/01/2006)

GT Xpress 101 Reviews

I found that it cooked the «gamy» taste right out of venison. If you have time, a five minute soak in apple cider vinegar works wonders in cooking.
(01/27/2007)

GT Xpress 101 Reviews

I always hated cooking breakfast and would usually just eat a bowl of cereal. I now have protein-packed omelets for breakfast every day. (02/14/2008)

By GT Xpress Cooker

More recipes for GT Xpress 101

Check out this recipe site for the GT Xpress 101: http://maryannsgtxpressrecipes.blogspot.com/

I have a GT Xpress also, but the original one. Love it. I do not really find that food sticks to it. I spray cooking spray when I cook eggs to ensure they will pop right out. I keep mine on the counter and use it almost every day.
(04/06/2008)

GT Xpress 101 Reviews

The coating peels off the inside of the GT Xpress 101 after about 18 uses, contaminating your food, and making the product useless thereafter. This is one drawback in addition to the ridiculous shipping expense, otherwise good for short-time use. (09/13/2008)

GT Xpress 101 Reviews

It is great, but buy it at a store if you’re worried about shipping.
(12/13/2008)

GT Xpress 101 Reviews

We didn’t buy the GT express 101 but we did purchase an omelet maker from Walgreen’s. It works just as well because the GT express is a «clone» of the omelet maker. You can find a lot of recipes online if you google gt express 101 recipes and we love it. We have made omelets, pizza, burritos, and cakes. It works great and it cost half as much as the regular price (we got it for ten dollars). We also didn’t have to worry about shipping or giving out our credit card number over the phone. It works great. Hope this helps.
(12/22/2008)

GT Xpress 101 Reviews

I bought ours at Walgreen’s and didn’t have to deal with the high pressure sales from their 800 number. I use the GT Xpress101 all the time. I just got done making a grilled cheese sandwich with tomatoes and onions for lunch. I have not had the problem of the Teflon coating peeling off. I also do not have a problem with food sticking, and it really does clean up quickly. I frequently experiment with different kinds of foods and recipes. Everything comes out perfectly. (02/28/2009)

Источник

Оцените статью
Adblock
detector