- Рецепт сэндвича
- INGREDIENTS
- Кулинарные рецепты на английском языке/ Гамбургеры, Стейки, Сандвичи/ Burger, Hamburger, Sandwich
- Chili Beef Burgers
- Hamburger Steaks
- Sloppy Joe Sandwiches.
- Zesty Hamburgers
- Grilled Hamburger Steaks
- Swiss Burgers
- Reuben Burgers
- Tangy Hamburgers
- Mushroom Stuffed Burgers
- Italian Style Hamburger
- Рецепт сэндвича на английском языке
- Теперь по-русски:
- Рецепт гамбургера на английском
- Как приготовить вкусный бургер по-английски
Рецепт сэндвича
Дорогой читатель! Администрация сайта не несет ответственности за достоверность рецепта (способа приготовления). Мы лишь перевели рецепт с сайта-источника Povar.ru
INGREDIENTS
- 400g bacon
- 8 slices bread
- 8 slices tomatoes
- 8 slices meat
- 4 slices cheese
- 4 salad leaves
- 1 red onion
- 100ml mayonnaise
Number of servings: 4
Количество порций: 4
Toast slices of bread on an almost dry pan until slightly crisp. Toast only one side of each slice. Spread the untoasted side with mayonnaise. |
Ломтики хлеба обжариваем на практически сухой сковороде до образования легкой корочки. Обжариваем только с одной стороны. Необжаренную сторону смазываем майонезом.
Кладем на хлеб ломтик сыра и ломтик обжаренного бекона.
Затем кладем несколько кусочков готового мяса (можно куриное, можно свиное, можно говяжье — какое угодно)
На мясо — пару ломтиков помидора.
Далее — немножечко красного лука, нарезанного тонкими полукольцами.
Наконец, несколько листиков салата.
И сверху накрываем все это еще одним ломтиком обжаренного хлеба, смазанного майонезом с необжаренной стороны. Клубный сэндвич готов к употреблению!
Источник
Кулинарные рецепты на английском языке/ Гамбургеры, Стейки, Сандвичи/ Burger, Hamburger, Sandwich
Здесь вы можете найти кулинарные рецепты на английском языке/ Гамбургеры, Стейки, Сандвичи/ Burger, Hamburger, Sandwich.
Chili Beef Burgers
Ingredients:
- 2 pounds lean ground beef, at least 90% lean
- 1 1/2 cups chopped onion
- 1 cup chopped green or red bell pepper, or combination
- 2 cups water
- 1 1/2 cups ketchup
- 2 tablespoons prepared mustard
- 1 tablespoon brown sugar, packed
- 2 tablespoons chili powder
- dash cayenne pepper
- dash garlic powder
- salt and pepper, to taste
- 6 large bulkie rolls or hamburger buns, split
Preparation:
Brown beef with onion and bell pepper. Drain off excess fat. Combine remaining ingredients in a bowl; blend well. Add ketchup mixture to browned beef and simmer until thickened.
Makes 6 large sandwiches.
Hamburger Steaks
Ingredients:
- 2 pounds lean ground beef
- 1/2 cup finely chopped onion
- 1 egg, lightly beaten
- 2 egg yolks, lightly beaten
- salt and pepper to taste
- 6 tablespoons butter
- 3 tablespoons dry red wine or good quality brandy
Preparation:
In a large bowl, combine and blend the ground beef, chopped onion, beaten egg and egg yolks, salt, and pepper. Mold the meat mixture into six 1/2-inch thick oblong steaks. In a large skillet, heat 3 tablespoons butter over medium-high brown on both sides, until insides are just barely pink or no longer pink. Transfer to a hot serving dish. Add the remaining butter and the wine or brandy to the frying pan, and simmer until most of the liquid has evaporated. Spoon over the steaks and serve.
Sloppy Joe Sandwiches.
Ingredients:
- 1 pound ground beef or cube steaks, chopped
- 1 medium onion
- 1 1/2 tablespoon Flour
- 2/3 cup ketchup
- 3/4 cup Coca-Cola or Pepsi or RC Cola
- 2 tablespoon vinegar
- 1 tablespoon Worcestershire sauce
- 1 teaspoon honey
- 1 teaspoon dry mustard
- salt & pepper to taste
Preparation:
Chop onion and brown with steaks in skillet. Remove and set aside when done. Drain excess fat. Mix remaining ingredients well, then cover and simmer for 40 minutes. Serve sloppy Joes on hamburger buns with the sauce.
Zesty Hamburgers
Ingredients:
- 2 pounds lean ground beef
- 2 teaspoons seasoned salt
- 1 1/2 teaspoons seasoned pepper
- 4 tablespoons butter or margarine
- 2 tablespoons vegetable oil
- 2 tablespoons prepared mustard
- 2 tablespoons lemon juice
- 2 teaspoons Worcestershire sauce
- 1/4 cup chopped fresh parsley
Preparation:
Gently mix ground beef with seasoned salt and pepper. Shape into 6 large hamburgers about 1 inch thick. In a heavy skillet, melt 2 tablespoons of butter or margarine; remove from heat; blend in mustard and oil. Return to heat. Saute burgers over medium heat for about 5 to 6 minutes on each side, or until done to your liking. Remove and keep hot. Into pan drippings in skillet, stir lemon juice, Worcestershire sauce, and remaining 2 tablespoons of butter or margarine. Stir in chopped parsley. Spoon mixture over burgers. Serve hamburgers on buns or as hamburger steaks on thick toasted slices of good bakery bread.
Makes 6 large hamburgers.
Grilled Hamburger Steaks
Ingredients:
- 1 slice (about 1 ounce) French bread
- Water
- 1 1/2 pounds ground round steak
- 2 tablespoons finely chopped fresh chives
- 2 tablespoons finely chopped fresh parsley
- 2 teaspoons mixed dried tarragon, oregano, thyme and marjoram
- 1 teaspoon salt
- 1/2 teaspoon seasoned salt
- 1/4 teaspoon black pepper
- 1 egg
Preparation:
In a large mixing bowl, soak the bread in enough water to cover. Squeeze out and discard the water. Add the ground beef and herbs, salt and pepper. Break in the egg and mix well with hands or fork. Shape the meat into 4 large patties, each about 1 inch thick. Place the burgers on a greased grill about 4 inches above hot coals. Grill about 10 to 15 minutes per side, or until juices run clear.
Omit French bread or replace with crushed pork rinds or ground almonds to make this a low carb recipe.
Swiss Burgers
Ingredients:
- 1 to 1 1/4 pounds ground beef
- 1/2 teaspoon salt, or to taste
- 1/4 teaspoon pepper, or to taste
- 1/2 cup dill pickle slices
- 1/2 cup shredded Swiss cheese
- 4 split toasted buns
Preparation:
Mix ground beef with salt and pepper. Form into 8 1/4-inch-thick patties. Place pickles and cheese on four patties. Top with remaining four patties and seal the edges. Broil or grill until done to your liking.
Reuben Burgers
Ingredients:
- 1 small onion, sliced
- 1 tablespoon butter
- 1 pound lean ground beef or ground chuck
- 4 slices rye bread
- 8 to 16 ounces sauerkraut, drained and rinsed
- 4 slices Swiss cheese
- Thousand Island Dressing, optional
- dill pickle slices, optional
Preparation:
Saute the onion slices in butter; set aside. Shape ground beef into four patties; fry in skillet or broil to desired doneness, turning to evenly brown. Place hamburger patties on the rye bread slices on a broiler rack. Top burgers with sauerkraut, onion, and cheese. Broil until cheese is melted. Serve with Thousand Island dressing or pickle slices if desired.
Tangy Hamburgers
Ingredients:
- 1 pound ground chuck or lean ground beef
- 1/4 cup fresh lemon juice
- 2 tablespoons melted butter
- 2 tablespoons fresh lemon juice
- 1 teaspoon poultry seasoning or thyme
Preparation:
Shape ground chuck into 4 patties about 1/2 inch thick. Dip patties in 1/4 cup of fresh lemon juice. Blend melted butter, 2 tablespoons fresh lemon juice, and poultry seasoning; brush over patties. Broil for 6 to 7 minutes on one side. Turn, baste with butter and lemon juice mixture, and broil 3 minutes or until meat has browned.
Mushroom Stuffed Burgers
Ingredients:
- 1 1/2 pounds lean ground beef
- 1/4 cup finely chopped onion
- 2 eggs, slightly beaten
- 3/4 cup soft bread crumbs
- 1/4 cup ketchup
- 1/2 teaspoon salt
- 1/8 teaspoon pepper
- 2 tablespoons butter
- 8 ounces sliced mushrooms
- 6 slices Cheddar, Mozzarella, or American cheese
- 6 split buns, toasted
Preparation:
Combine ground beef, onion, eggs, bread crumbs, ketchup, salt, and pepper; shape into into twelve thin (about 1/4-inch thick) patties. In a skillet, melt the butter and saute the mushrooms until just tender. Place mushrooms on 6 of the patties. Top with remaining patties and seal edges. Broil or grill the burgers to desired doneness. Top each with a slice of cheese and let melt. Serve on split toasted buns.
Italian Style Hamburger
Ingredients:
- 1 1/4 to 1 1/2 pounds ground beef
- 1 heaping teaspoon Italian seasoning
- 3/4 teaspoon garlic powder
- 1/2 teaspoon onion powder
- 1/4 teaspoon salt
- 4 slices mozzarella cheese
Preparation:
Combine ground beef with seasonings; form into 8 patties, each about 1/4-inch thick. Place cheese slices (might need to cut to fit) in center of 4 of the patties; cover cheese with remaining patties and press edges together. Broil or grill over medium-hot coals, turning once, until done.
Источник
Рецепт сэндвича на английском языке
По вашим просьбам публикуем рецепт сэндвича на английском языке:
- Bread
- Lettuce
- Ham
- Cheese
- Cucumber
- Tomato
- Mayonnaise
- Butter
Теперь по-русски:
Для приготовления сэндвича по английскому рецепту, нам потребуются перечисленные ниже ингредиенты:
- Хлеб
- Листья зеленого салата
- Ветчина
- Сыр
- Свежий огурец
- Помидор
- Майонез
- Сливочное масло
Берем хлеб, нарезаем на ровные одинаковые ломтики и обжариваем с каждой стороны, только на сливочном масле, до образования золотистой хрустящей корочки.
Затем, нарежем тонкими пластинками ветчину и сыр, затем мелкими кружками огурчики и помидоры. На хорошо обжаренные тосты выкладываем листья салата и ломтики свежего огурца, сверху выкладываем нарезанную ветчину, сыр, дольки помидора.
Сверху выкладываем листья салата, второй тост и сэндвич готов.
Источник
Рецепт гамбургера на английском
1 pound ground lean (7% fat) beef
1 large egg
1/2 cup minced onion
1/4 cup fine dried bread crumbs
1 tablespoon Worcestershire
1 or 2 cloves garlic, peeled and minced
About 1/2 teaspoon salt
About 1/4 teaspoon pepper
4 hamburger buns (4 in. wide), split
About 1/4 cup mayonnaise
About 1/4 cup ketchup
4 iceberg lettuce leaves, rinsed and crisped
1 firm-ripe tomato, cored and thinly sliced
4 thin slices red onion
Preparation
1. In a bowl, mix ground beef, egg, onion, bread crumbs, Worcestershire, garlic, 1/2 teaspoon salt, and 1/4 teaspoon pepper until well blended. Divide mixture into four equal portions and shape each into a patty about 4 inches wide.
2. Lay burgers on an oiled barbecue grill over a solid bed of hot coals or high heat on a gas grill (you can hold your hand at grill level only 2 to 3 seconds); close lid on gas grill. Cook burgers, turning once, until browned on both sides and no longer pink inside (cut to test), 7 to 8 minutes total. Remove from grill.
3. Lay buns, cut side down, on grill and cook until lightly toasted, 30 seconds to 1 minute.
4. Spread mayonnaise and ketchup on bun bottoms. Add lettuce, tomato, burger, onion, and salt and pepper to taste. Set bun tops in place.
Источник
Как приготовить вкусный бургер по-английски
Я не люблю бургеры, и первый раз попробовала бургер в 25 лет в Лондоне. Я не хотела его пробовать, но меня уговорил муж. Он англичанин и обожает американский и британский фаст-фуд. На самом деле здесь многие любят “нездоровое питание” и с радостью будут есть пиццу, бургеры, картошку фри, фиш энд чипс и прочий фаст-фуд. В ресторанах такая еда более качественная и дорогая, а для тех, кто не хочет тратиться и не является привередой, днём и ночью работает Макдоналдс, KFC, Бургер-Кинг.
Мы в такие заведения не ходим, потому что это противоречит всем наставлениям моих русских родителей, бабушек и дедушек: вся еда с улицы – отрава. К счастью, я люблю готовить, и каждый день подаю на ужин что-нибудь свежее. В ресторанах и кафе приносят настолько большие порции, что можно наестся в прямом смысле на неделю. А если идти в дорогой ресторан изысканной кухни (fine dining), то там наоборот настолько маленькие порции, что еще больше хочется есть.
Мой муж заверил меня, что если мы пойдём в Байрон, то я точно полюблю бургеры. Но я не полюбила. Котлета была невкусная и вдобавок с какими-то приправами. Красный лук мне в бургер не положили, хотя я его очень люблю. Зато добавили какой-то соус, а я соусы не ем. Как вы заметили, я очень привередливая в еде.
Муж не сдавался. Ведь если я полюблю бургеры, то он сможет наслаждаться ими чаще чем раз в год (в свой день рождения). Поясняю. Из-за моего легкого помешательства на здоровом образе жизни и русского воспитания, пицца, бургеры и фиш энд чипс разрешены только по праздникам.
В итоге, мы решили сделать самые вкусные бургеры собственного приготовления без лишних соусов и калорий.
Для того чтобы приготовить наивкуснейший бургер вам понадобится:
- Булочка с кунжутом
- Котлета из качественной мраморной говядины (Абердин-ангус)
- Зеленый салат
- Сыр
- Красный лук
- Бекон
Первым делом разрежьте булочку на две половинки, ополосните салат, нарежьте красный лук и приготовьте пластик сыра. Мы покупали уже нарезанный квадратными пластинками сыр. Берите фарш, уже сформированный в котлету, чтобы ускорить процесс приготовления.
Начните жарить котлетку, но на очень медленном огне. Процесс такой же, как при прожарке стейка из мраморной говядины. Через 5 минут положите бекон на сковородку и жарьте вместе с котлеткой. Когда котлета достигла желаемого уровня прожарки, то положите сверху сыр и ждите, пока он расплавится. Котлета готова.
На булочку кладем зеленый салат и лук. Далее идет котлетка с расплавленным сыром, бекон и закрываем второй половинкой. Ваш сочный и невероятно вкусный бургер готов. Кстати некоторые любят добавлять помидор, чтобы бургер был еще сочнее и полезнее. Мы не добавляли, но обязательно попробуем.
Теперь я люблю и буду есть бургеры, но только собственного приготовления. Я даже не ожидала, что настоящий бургер без всяких добавок, приправ и соусов может быть таким замечательным.
Источник
Adblockdetector