Рецепт по английскому языку омлет

Параллельный перевод

библиотека параллельных текстов на английском и русском языках

Рубрики

Рецепт омлета на английском языке

Рецепт приготовления омлета на английском языке с переводом.

Omelet recipe

There are more than hundred omelet recipes. This dish is popular all over the world. Many people eat it with pleasure at breakfast or as afternoon snack. It takes less than 15 minutes to cook an omelet. We present several variants to cook this dainty thing.

Classic omelet

Ingredients:

  • egg – 2 pieces
  • milk – 125 ml;
  • salt – 0.5 of a teaspoon;
  • vegetable oil for frying.

Directions

Stir up eggs in a bowl pouring milk into it little by little. You should just blend the yolk and the white, not froth it up. Add some salt.
Pour some vegetable oil on a frying pan and accurately turn the pan so that the oil will spread all over the surface. Make it hot and pour the egg-and-milk blend. Spread it evenly over the pan.
Fry the omelet for 2 minutes at each side. Serve hot.

Omelet with cheese and greens

Ingredients:

  • • egg – 2 pieces;
  • • milk – 125 ml;
  • • hard cheese – 50 grammes;
  • • greens;
  • • salt;
  • • butter – 20 grammes.

Directions

Stir up eggs and milk until homogeneous mass. It must be a bit frothed. Half of milk can be replaced with clean water, it will make the omelet lighter.
Grate the cheese with a large-hole grater. Cut the greens very small with a sharp knife. Mix the filling with the blend.
Melt the butter on a frying pan, warm up and pour the omelet mass. Time for frying of each side – 4 minutes. Serve hot.
Bon appetit!

Перевод:

Готовить омлет проще простого. Это сытное блюдо во многих странах подают к завтраку.

Рецепт омлета

Рецептов омлеты есть более сотни. Это блюдо популярно во всем мире. Его с удовольствием едят на завтрак или полдник. На приготовление омлета уйдет не более 15 минут. Предлагаем несколько вариантов этого лакомства.

Омлет классический

Ингредиенты:

  • яйцо – 2 штуки;
  • молоко – 125 мл;
  • соль – 0,5 чайной ложки;
  • растительное масло для жарки.

Способ приготовления

В миске взболтайте яйца, постепенно подливая к ним молоко. Нужно именно перемешивать желток и белок, но не взбивать. Посолите.
На сковороду влейте растительное масло, аккуратно проверните, чтобы оно растеклось по всей поверхности. Раскалите и влейте яично-молочную смесь. Распределите ее равномерно по всей жаропрочной посуде.
Прожарьте омлет по 2 минуты с каждой стороны. Подавайте к столу горячим.

Читайте также:  Азу с зеленым горошком рецепт

Омлет с сыром зеленью

Ингредиенты:

  • яйцо – 2 штуки;
  • молоко – 125 мл;
  • твердый сыр – 50 грамм;
  • зелень;
  • соль;
  • сливочное масло – 20 грамм.

Способ приготовления

Яйца перемешайте с молоком до однородной массы. Она должна быть слегка вспененной. Половину молока можно заметить чистой водой, тогда омлет станет воздушнее.
Сыр натрите на крупной терке. Зелень измельчите острым ножом. Смешайте начинку со смесью.
На сковороде распустите масло сливочное, разогрейте и влейте омлет. Время прожарки с каждой стороны – 4 минуты. Подавать горячим.

Источник

Рецепт омлета с помидорами

Дорогой читатель! Администрация сайта не несет ответственности за достоверность рецепта (способа приготовления). Мы лишь перевели рецепт с сайта-источника Povar.ru

INGREDIENTS

  • 4 eggs
  • 100 ml milk
  • 3 tomatoes
  • 2 tablespoons wheat flour
  • 50g cheese

Number of servings: 1-2

Add flour, milk and salt to the eggs and whisk thoroughly until smooth.

Heat the vegetable oil in a frying pan. Then put tomatoes in it and fry for about a minute. After that, pour the egg mixture into the frying pan.

Fry the omelet under the closed lid on low heat until ready. A minute or two before serving sprinkle the omelet with grated cheese. The dish is ready to be served.

Источник

Рецепт омлета на английском языке

Рецепт приготовления омлета на английском языке с переводом.

Omelet recipe

There are more than hundred omelet recipes. This dish is popular all over the world. Many people eat it with pleasure at breakfast or as afternoon snack. It takes less than 15 minutes to cook an omelet. We present several variants to cook this dainty thing.

Classic omelet

Ingredients:

  • egg – 2 pieces
  • milk – 125 ml;
  • salt – 0.5 of a teaspoon;
  • vegetable oil for frying.

Directions

Stir up eggs in a bowl pouring milk into it little by little. You should just blend the yolk and the white, not froth it up. Add some salt.
Pour some vegetable oil on a frying pan and accurately turn the pan so that the oil will spread all over the surface. Make it hot and pour the egg-and-milk blend. Spread it evenly over the pan.
Fry the omelet for 2 minutes at each side. Serve hot.

Omelet with cheese and greens

Ingredients:

  • • egg – 2 pieces;
  • • milk – 125 ml;
  • • hard cheese – 50 grammes;
  • • greens;
  • • salt;
  • • butter – 20 grammes.

Directions

Stir up eggs and milk until homogeneous mass. It must be a bit frothed. Half of milk can be replaced with clean water, it will make the omelet lighter.
Grate the cheese with a large-hole grater. Cut the greens very small with a sharp knife. Mix the filling with the blend.
Melt the butter on a frying pan, warm up and pour the omelet mass. Time for frying of each side – 4 minutes. Serve hot.
Bon appetit!

Перевод:

Готовить омлет проще простого. Это сытное блюдо во многих странах подают к завтраку.

Рецепт омлета

Рецептов омлеты есть более сотни. Это блюдо популярно во всем мире. Его с удовольствием едят на завтрак или полдник. На приготовление омлета уйдет не более 15 минут. Предлагаем несколько вариантов этого лакомства.

Омлет классический

Ингредиенты:

  • яйцо – 2 штуки;
  • молоко – 125 мл;
  • соль – 0,5 чайной ложки;
  • растительное масло для жарки.

Способ приготовления

В миске взболтайте яйца, постепенно подливая к ним молоко. Нужно именно перемешивать желток и белок, но не взбивать. Посолите.
На сковороду влейте растительное масло, аккуратно проверните, чтобы оно растеклось по всей поверхности. Раскалите и влейте яично-молочную смесь. Распределите ее равномерно по всей жаропрочной посуде.
Прожарьте омлет по 2 минуты с каждой стороны. Подавайте к столу горячим.

Омлет с сыром зеленью

Ингредиенты:

  • яйцо – 2 штуки;
  • молоко – 125 мл;
  • твердый сыр – 50 грамм;
  • зелень;
  • соль;
  • сливочное масло – 20 грамм.

Способ приготовления

Яйца перемешайте с молоком до однородной массы. Она должна быть слегка вспененной. Половину молока можно заметить чистой водой, тогда омлет станет воздушнее.
Сыр натрите на крупной терке. Зелень измельчите острым ножом. Смешайте начинку со смесью.
На сковороде распустите масло сливочное, разогрейте и влейте омлет. Время прожарки с каждой стороны – 4 минуты. Подавать горячим.
Приятного аппетита!

Источник

To Boil Eggs

Словарный запас

Выбери перевод из списка

выбери слово, которое является переводом, неправильные ответы исчезают

Установи соответсвие

найди пару слов в левом и правом столбце, если ответ верный, то оба слова исчезнут

Впиши перевод

Поздравляем! Урок окончен! Теперь можно попробовать прочитать отрывок, все должно быть понятно!

*если у вас возникают сложности и не получается понять текст, то воспользуйтесь онлайн переводчиком, просто выделите текст и нажмите появившуюся кнопку «перевести», но лучше сначала постараться перевести самим!

To Boil Eggs

They should be put into boiling water, and if you wish to have them soft, boil them only three minutes. If you wish to have them hard enough to cut in slices, boil them five minutes. Another way which is very nice, is to break the shells, and drop the eggs into a pan of scalding hot water, let it stand till the white has set, then put the pan on a moderate fire, when the water boils up, the eggs are cooked sufficiently. Eggs look very prettily cooked in this way, the yolk being just visible through the white.

Omelet

Beat the eggs to a froth, and to a dozen of eggs put three ounces (унция) of finely minced boiled ham, beef, or veal; if the latter meat is used, add a little salt. Melt a quarter of a pound of butter, mix a little of it with the eggs — it should be just lukewarm. Set the remainder of the butter on the fire, in a frying or tin pan, when quite hot, turn in the eggs beaten to a froth, stir them until they begin to set. When brown on the underside, it is sufficiently cooked. The omelet should be cooked on a moderate fire, and in a pan small enough, to have the omelet an inch (дюйм) thick. When you take them up, lay a flat dish on them, then turn the pan upside down.

Источник

рецепт омлета на английском

To prepare it take 2 eggs, 4 tbsp. tablespoons milk, 1 tbsp. spoon (no slides) of flour, 20 g of butter, salt to taste.

Oil in a frying pan. Eggs, milk, salt, whisk whisk and pour into pan. Cover and fry until cooked, you can flip the omelet and fry the other side

Кулинарные рецепты на английском: омлет с сыром

To serve one person — Порция для одного человека

You will need — Вам понадобятся:
2 eggs, beaten
50 g mixed cheese, grated
4 tbsp clarified butter
salt and pepper
parsley, for garnish
1 non-stick frying pan
1 spatula
1 brush

Step 1: You will need:

Step 2: Prepare the pan

Place a pan over a medium heat. Allow it to slightly warm through and brush the bottom with some of the melted butter.

Step 3: Cook the omelette

Pour the beaten eggs into the pan and gently stir continuously until they begin to set. Angle the pan so that the raw eggs run to the side and cook. Add the cheese into the middle of the omelette, in a line then gently fold it up in three rolls. Take the pan off the heat and slide the omelette onto a serving plate, the open side first.

Step 4: Garnish and serve

Just garnish with and little parsley! And serve it immediately. The melted cheese should ooze from the centre of the omelette when you make the first cut! We hope you enjoy our cheese omelette made the VideoJug way.

beaten eggs — взбитые яйца
grated cheese — тертый сыр
clarified butter — топленое масло
non-stick frying pan — антипригарная сковородка
pour — лить, выливать
stir — помешивать, размешивать
angle — в данном случае — наклонять, см. видео
raw — сырой
heat — жар, огонь; medium heat — средний огонь
slide — в данном случае — наклонять, чтобы готовый омлет соскользнул; «slide the omelette into a serving plate» — «соскользите» омлет в тарелку, на котороый вы будете его подавать.
garnish — украсить, украшать
parsley — петрушка

Источник

Оцените статью
Adblock
detector
Beat the eggs with a whisk in a bowl.
Grate the cheese on a coarse grater.
Dice the tomatoes.