Рецепты для simple recipes

Содержание
  1. Рецепты Simple Food
  2. Пасхальный кулич без замеса
  3. Закуски в стиле хачапури
  4. Лепёшка с капустой в духовке
  5. Писанки v/s крашенки
  6. Секреты пасхального кулича
  7. Кулич на Пасху
  8. Картофель со свининой в апельсинах
  9. Капустная запеканка с картофелем
  10. Шоколадный пирог с орехами
  11. Творожная запеканка с манкой
  12. Вторые блюда
  13. Лепёшка с капустой в духовке
  14. Картофель со свининой в апельсинах
  15. Капустная запеканка с картофелем
  16. Постный пирог с капустой
  17. Пять постных блюд
  18. Кус-кус с овощами
  19. Овощное рагу
  20. Ризотто из красного риса
  21. Пять рецептов ароматных лепёшек
  22. Пять рецептов с творогом
  23. Simple Recipe
  24. Need A Simple Recipe? Try One of These!
  25. What Makes a Simple Recipe
  26. Simple Ingredients
  27. Stuffed Mushrooms
  28. Ingredients
  29. Directions
  30. Simple Chicken Marsala
  31. Ingredients
  32. Directions
  33. Easy Lasagna
  34. Ingredients
  35. Directions
  36. Simple Chili Recipe
  37. Ingredients
  38. Directions
  39. Simple Grilled Chicken Caesar Salad
  40. Ingredients
  41. Directions
  42. Bisquick® Drop Biscuits
  43. Ingredients
  44. Directions
  45. Simple Tzatziki
  46. Ingredients
  47. Directions
  48. Quick Chicken Pita Sandwich
  49. Ingredients
  50. Directions
  51. Fast and Simple Twice Baked Potatoes
  52. Ingredients
  53. Directions
  54. Simple Quiche
  55. Ingredients
  56. Filling
  57. Directions

Рецепты Simple Food

Подробные рецепты с фото и видео

Пасхальный кулич без замеса

Пасхальный кулич без замеса буквально идеальный вариант для тех, у кого мало времени или для новичков в кулинарии. Быстрые куличи без опары и замеса теста. …

Закуски в стиле хачапури

Закуски в стиле хачапури делаю, когда хочу порадовать свою семью или гостей оригинальными блюдами. Кстати, с начинками и специями могу фантазировать и всегда получается вкусно! …

Лепёшка с капустой в духовке

Лепёшка с капустой в духовке — вкусная, сытная и сочная закуска. Подробный ВИДЕО РЕЦЕПТ: Итак, беру кочан свежей молодой капусты и разрезаю его на четыре части. Люблю …

Писанки v/s крашенки

Писанки v/s крашенки — называйте как желаете, смысл одинаковый! Названий много — крапанки и драпанки, шкрябанки и мальованки, різьбленки и мотанки. Кстати, обычай красить яйца имеет …

Секреты пасхального кулича

Секреты пасхального кулича — это «ключик» к идеальной праздничной выпечке! Удачные пропорции, доступные ингредиенты и Ваше терпение — гарантия результата! Подробный ВИДЕО РЕЦЕПТ: Итак, начинаю с …

Кулич на Пасху

Кулич на Пасху делаю каждый год сама и Вам советую! Подробный ВИДЕО РЕЦЕПТ: Люблю делать куличи с изюмом. Итак, промываю изюм и заливаю коньяком. Так тесто …

Картофель со свининой в апельсинах

Картофель со свининой в апельсинах — простое и сытное блюдо. Необычно, но очень вкусно, мясо по этому рецепту получается нежным и очень пикантным. Подробный ВИДЕО РЕЦЕПТ: Итак, мясо …

Капустная запеканка с картофелем

Капустная запеканка с картофелем на вкус как настоящее мясо. Подробный ВИДЕО РЕЦЕПТ: Кстати, всё дело в соусе, который «творит» с капустой настоящие чудеса. Итак, капусту нарезаю на кольца. Теперь …

Шоколадный пирог с орехами

Шоколадный пирог с орехами — это мой самый любимый пирог к чаю, вкуснее был только у бабушки. Для приготовления этого пирога не нужны ни яйца, …

Творожная запеканка с манкой

Творожная запеканка с манкой — нежная, ароматная и очень вкусная. Кстати, творог я предпочитаю брать с высоким процентом жирности. Подробный ВИДЕО РЕЦЕПТ: Итак, выкладываю творог в удобную …

Источник

Вторые блюда

Вторые блюда на Simple Food – это рецепты кухонь всего мира, это самое лучшее, что подобрано для вас из многообразия кушаний национальных гастрономических традиций.

Читайте также:  Закуски рецепты соленых огурцов

Лепёшка с капустой в духовке

Лепёшка с капустой в духовке — вкусная, сытная и сочная закуска. Подробный ВИДЕО РЕЦЕПТ: Итак, беру кочан свежей молодой капусты и разрезаю его на четыре части. Люблю …

Картофель со свининой в апельсинах

Картофель со свининой в апельсинах — простое и сытное блюдо. Необычно, но очень вкусно, мясо по этому рецепту получается нежным и очень пикантным. Подробный ВИДЕО РЕЦЕПТ: Итак, мясо …

Капустная запеканка с картофелем

Капустная запеканка с картофелем на вкус как настоящее мясо. Подробный ВИДЕО РЕЦЕПТ: Кстати, всё дело в соусе, который «творит» с капустой настоящие чудеса. Итак, капусту нарезаю на кольца. Теперь …

Постный пирог с капустой

Постный пирог с капустой — вкусное блюдо для соблюдающих пост. Подробный ВИДЕО РЕЦЕПТ: Итак, в ёмкость выливаю минеральную газированную воду. Добавляю сахар, сухие дрожжи и перемешиваю. Важно, чтобы …

Пять постных блюд

Пять постных блюд для полноценной трапезы. Постное меню должно быть сбалансированным, сытным, вкусным и при этом постным, то есть не должно содержать мяса, рыбы, сыра, …

Кус-кус с овощами

Кус-кус с овощами готовят добавляя мясо или морепродукты, но главное — это базовое блюдо. Овощи можно запечь, потушить или, к примеру, пожарить на гриле. Отваренный …

Овощное рагу

Овощное рагу можно приготовить из любых овощей. Подробный ВИДЕО РЕЦЕПТ: Итак, отрезаю от качана капусты среднего размера третью часть. Я измельчаю капусту на крупной тёрке. Вот так в итоге …

Ризотто из красного риса

Ризотто из красного риса довольно экстравагантное и необычное блюдо. Красный рис — это буквально синоним слова «здоровье». Плов, ризотто и рисовая каша – самые востребованные блюда из риса. На …

Пять рецептов ароматных лепёшек

Пять рецептов ароматных лепёшек — это прекрасная возможность сделать вкусное быстрое блюдо всего за несколько минут. Ленивые хачапури Ленивые хачапури с сыром или творогом — находка …

Пять рецептов с творогом

Пять рецептов с творогом в моём исполнении — это как всегда, просто и вкусно. Творог — продукт вкусный и полезный всем возрастам и к тому …

Источник

Simple Recipe

Need A Simple Recipe? Try One of These!

What Makes a Simple Recipe

Try the simple recipes below and see for yourself that a simple recipe is just as good as a complicated recipe.

Simple Ingredients

The basic essential ingredients to have on hand in your kitchen are:

  • Kosher salt — It tastes better than regular table salt. We don’t know why.
  • Extra Virgin Olive Oil
  • Vegetable Oil (Corn or Canola)
  • Butter or Margerine
  • Sugar
  • Flour
  • Milk
  • Eggs
  • A good selection of quality herbs and spices

A sample of herbs and spices to have on hand:

  • Black Pepper
  • Garlic, both powdered and the fresh pre-chopped in a jar
  • Chili Power
  • Paprika
  • Poultry Seasoning
  • Cumin
  • Curry Powder
  • Oregano
  • Bay Leaves
  • Basil

This, of course is just a suggestion. If you don’t eat or like any one of these, then of course don’t use it. In most cases buy the small container. If you use something often, then buy a larger container. Don’t buy the biggest container possible just because ounce per ounce it’s cheaper. After some time it will get old and you will end up either using it when it’s bad and ruining a simple recipe or throwing most of it out.

Stuffed Mushrooms

Ingredients

  • 1 lb bacon
  • 2 packages of cream cheese
  • about a pound of white button mushrooms (the regular kind you find at the store), fresh, not canned

Directions

Note: The smaller mushrooms are the best

Simple Chicken Marsala

Ingredients

  • 4 boneless, skinless chicken breast, pounded flat
  • 2 tablespoons butter
  • 2 tablespoons olive oil
  • 2 packages pre-sliced button mushrooms (the regular kind you find at the store), fresh, not canned
  • about ¾ to 1 cup of Marsala Wine. This will be in the wine section of any large supermarket

Directions

Continue to cook for a few more minutes until the wine is reduced and you have a nice, not too thin sauce with the chicken and mushrooms.

Easy Lasagna

Ingredients

  • 1 1/2 pounds sweet Italian sausage (remove the casing if you can’t find uncased Italian sausage)
  • 1 box of NO-BOIL lasagna noodles
  • 2 jars (22 to 25 ozs) of your favorite spaghetti sauce
  • 32 oz. ricotta cheese
  • 16 oz. small curd cottage cheese
  • 16 oz. grated mozzarella cheese. When layering, save some of this for the top.
  • 3-4 oz. grated parmesan cheese, optional

Directions

Using a non-stick spray, olive oil, or butter, grease a 13 x 9 x 3 baking dish.

Layer the ingredients into the pan, starting first with some of the sauce, then about 1/3 of the noodles. After that layer them however you like, putting a layer of noodles in the middle and another on top. Put some sauce on the top layer off noodles and finish it off woth whatever cheese is left.

Cover with foil and bake for 50-60 minutes.

After 50-60 minutes remove from oven and check. It should be bubbling around the edges and a knife inserted directly in the center should come out VERY hot. If not, return to oven for another 5-10 minutes.

Remove the foil bake another 5-10 minutes until the top is just starting to brown.

Remove from the oven and let it let for 10 minutes or so before cutting.

Simple Chili Recipe

Ingredients

  • 1 or 2 teaspoons shortening or vegetable oil
  • 1-1/2 to 2 pounds of good quality lean ground beef or ground sirloin.
  • 1 large white onion, chopped
  • 3 heaping tablespoons good quality chili power.
  • 1 tablespoon paprika
  • 1 teaspoon garlic powder (NOT garlic salt)
  • salt and black pepper to taste
  • 1 large can (about 25-32 oz) Ranch Style Beans
  • 1 large can (about 25-32 oz) pinto beans
  • 1 small can (about 15 oz) kidney beans (optional)

Directions

When the meat is almost done, add the beans. Rinse the cans with a little water to get all of the sauce.

At this point your chili should be slightly watery. If it’s not, add a little more water (or beer). Let this simmer for about 20 minutes or so, stirring occasionally.

Let this cook for about an hour and a half, stirring and tasting occasionally. If you think it needs more flavor, add more seasoning, like chili powder.

It can be ready to eat any time after the meat is cooked but gets better after about an hour or so. And it is better still the next day.

Simple Grilled Chicken Caesar Salad

Ingredients

  • boneless, skinless chicken breasts, 1 for each serving you’re making
  • 1 or 2 bags of pre-cleaned and chopped romaine lettuce
  • 1 jar of Caesar salad dressing. This is often found in the produce section of your grocer.
  • 1 package of Caesar Salad or Garlic Croutons
  • Grated parmesan cheese

Directions

While the chicken is cooking, mix the lettuce, croutons (use however many you like) and enough salad dressing to coat it all. Use more or less depending on what you like.

When the chicken is done, slice each breast diagonally.

On each serving plate, put some of the dressed lettuce and top with a sliced chicken breast. Finish by sprinkling each with some parmesan cheese

Bisquick® Drop Biscuits

Ingredients

  • 2¼ cups Original Bisquick® baking mix
  • ⅔ cup milk

Directions

Simple Tzatziki

Ingredients

  • 1 cup plain yogurt (not vanilla)
  • 2-3 heaping tbsps grated cucumber.
  • 2-4 tsp chopped garlic (use the prechopped stuff in the jar to save time)
  • 1/2 lemon
  • salt

Directions

Quick Chicken Pita Sandwich

Ingredients

  • 4 boneless, skinless chicken breasts
  • garlic powder
  • curry powder
  • 2 tbsp olive oil
  • curry powder
  • salt and pepper
  • chopped tomatoes
  • chopped cucumber (if making Tzatziki, use what is left from that)
  • chopped green onion
  • 4-6 pita breads

Directions

Fast and Simple Twice Baked Potatoes

Ingredients

  • 4 large Russett potatoes (Russet potatoes are the normal brown potatoes used for baked potatoes)
  • 3-4 tbsp butter or margarine
  • 1/2 cup to a cup or so of grated cheddar cheese, sharp or mild whichever you prefer
  • 3 or 4 finely chopped scallions (green onions)
  • a few tablespoons of milk
  • salt and pepper

Directions

Simple Quiche

Ingredients

  • 2-pack of frozen pre-made DEEP DISH pie crusts.

Filling

  • 8 eggs
  • 1 cup milk
  • 1-1/2 cups mayonnaise
  • 4-5 chopped shallots or 1-2 small chopped onions
  • 2 lbs frozen and defrosted spinach, drained
  • 3-4 cups of grated swiss cheese
  • 1-2 cups sliced mushrooms, sauteed first
  • salt and pepper to taste

Directions

Mix all the filling ingredients very well.
Dump the mixture evenly into the two crusts.
Bake for around 45 mins at 345°F, until the top is firm and golden brown.
You can make this simple recipe with almost any vegetable/cheese combination that you like, just make sure you have eggs and mayonnaise.
Freeze any leftovers and microwave later for a quick meal or snack.

You are free to publish these recipes on the web in your blog or forum. But please post a link to our site when you do.

Come back again and try another simple recipe.

Источник

Оцените статью
Adblock
detector