- Garlic Mashed Potatoes
- Словарный запас
- Выбери перевод из списка
- Установи соответсвие
- Впиши перевод
- Ingredients
- Directions
- Список слов
- нужен рецепт жареной картошки на английском языке
- Рецепт жареной картошки на английском языке с переводом на русский. Завтра сдавать, помогите!
- Рецепт жареной картошки на английском языке с переводом на русский. Завтра сдавать, помогите!
Garlic Mashed Potatoes
Словарный запас
Выбери перевод из списка
выбери слово, которое является переводом, неправильные ответы исчезают
Установи соответсвие
найди пару слов в левом и правом столбце, если ответ верный, то оба слова исчезнут
Впиши перевод
Поздравляем! Урок окончен! Теперь можно попробовать прочитать отрывок, все должно быть понятно!
*если у вас возникают сложности и не получается понять текст, то воспользуйтесь онлайн переводчиком, просто выделите текст и нажмите появившуюся кнопку «перевести», но лучше сначала постараться перевести самим!
Garlic Mashed Potatoes
Ingredients
- 6 medium potatoes, peeled and quartered
- 4 to 5 garlic cloves
- 5 cups water
- 2 tablespoons olive oil
- 1/2 to 1 teaspoon salt
- Pinch pepper
Directions
- Place potatoes and garlic in a large saucepan and cover with water. Bring to a boil. Reduce heat; cover and cook for 15-20 minutes or until tender.
- Drain, reserving 2/3 cup cooking liquid. Mash potato mixture. Add the oil, salt, pepper and reserved liquid; stir until smooth.
Список слов
to peel — снимать кожицу, снимать кожуру
to quarter — делить на четыре части
Источник
нужен рецепт жареной картошки на английском языке
4 red potatoes
1 tablespoon olive oil
1 onion, chopped
1 green bell pepper, seeded and chopped
2 tablespoons olive oil
1 teaspoon salt
3/4 teaspoon paprika
1/4 teaspoon ground black pepper
1/4 cup chopped fresh parsley
Bring a large pot of salted water to a boil. Add potatoes and cook until tender but still firm, about 15 minutes. Drain, cool cut into 1/2 inch cubes.
In a large skillet, heat 1 tablespoon olive oil over medium high heat. Add onion and green pepper. Cook, stirring often, until soft; about 5 minutes. Transfer to a plate and set aside.
Pour remaining 2 tablespoons of oil into the skillet and turn heat to medium-high. Add potato cubes, salt, paprika and black pepper. Cook, stirring occasionally, until potatoes are browned; about 10 minutes. Stir in the onions, green peppers and parsley and cook for another minute. Serve hot.
Home fried potatoes
Time for preparation: 10 min
Time for cooking: 30 min
Ingredients:
1 kg potatoes
1 onion
100g smoked or boiled sausage
Dill or parsley
20g vegetable oil
Salt
Grounded black pepper
Preparation:
Peel and slice potatoes.
Heat a pan and pour oil on it.
Put potatoes on the heated pan and fry on a big flame, stirring every 2 min for 10-15 min.
When potatoes gain crust, reduce the flame and cover the pan with a lid.
Chop onion and sausage.
Put the onion and sausage on the potatoes and cover with a lid.
Fry for 15 min, stirring every 3-4 min.
When the dish is ready sprinkle it with chopped dill or parsley and add salt.
Fried Potatoes with Oregano and Parmesan
Time for preparation: 20 min
Time for cooking: 30 min
Ingredients:
1/4 cup extra-virgin olive oil
1 1/2 lb Yukon Gold potatoes (about 5), peeled and halved lengthwise, then cut crosswise into 1/4-inch-thick slices
1 large onion, halved lengthwise, then sliced lengthwise (1/4 inch thick)
3/4 teaspoon dried oregano, crumbled
1/2 teaspoon salt
1/4 teaspoon black pepper
3 tablespoons finely grated Parmigiano-Reggiano
Preparation:
Heat oil in a 12-inch nonstick skillet over moderately high heat until hot but not smoking, then add potatoes, onion, oregano, salt, and pepper and reduce heat to moderate. Cook, covered, stirring and turning potatoes over occasionally, until almost tender, about 10 minutes. Remove lid and cook, stirring and turning potatoes over 3 or 4 times, until browned and crusty, 8 to 10 minutes more. Add salt and pepper to taste, then transfer to a shallow bowl and sprinkle with cheese.
Ingredients (serves 4)
* 1kg Coliban or Sebago potatoes
* 2 tablespoons olive oil
Preheat oven to 200°C. Peel potatoes and cut into 5cm chunks. Place into a large saucepan. Cover with cold water.
2.
Bring to the boil over medium-high heat. Reduce heat to medium. Simmer for 15 minutes or until partially cooked (potatoes should be only just tender when pierced with a skewer).
3.
Drain potatoes well. Return to saucepan over low heat until any remaining water evaporates. Shake saucepan vigorously to rough up surface of potatoes (this will make them crunchy when roasted). Alternatively, scrape surfaces of potatoes with a fork to create a rough texture.
4.
Pour oil into a large roasting pan. Place roasting pan into oven for 5 minutes or until oil is hot. Working quickly, add potatoes to hot oil. Use tongs to turn potatoes to coat in oil, then return roasting pan to oven.
5.
Roast potatoes for 40 minutes. Turn and roast for a further 30 minutes or until golden and crisp. Season with salt. Serve immediately.
Home fried potatoes
Time for preparation: 10 min
Time for cooking: 30 min
Ingredients:
1 kg potatoes
1 onion
100g smoked or boiled sausage
Dill or parsley
20g vegetable oil
Salt
Grounded black pepper
Preparation:
Peel and slice potatoes.
Heat a pan and pour oil on it.
Put potatoes on the heated pan and fry on a big flame, stirring every 2 min for 10-15 min.
When potatoes gain crust, reduce the flame and cover the pan with a lid.
Chop onion and sausage.
Put the onion and sausage on the potatoes and cover with a lid.
Fry for 15 min, stirring every 3-4 min.
When the dish is ready sprinkle it with chopped dill or parsley and add salt.
Fried Potatoes with Oregano and Parmesan
Time for preparation: 20 min
Time for cooking: 30 min
Ingredients:
1/4 cup extra-virgin olive oil
1 1/2 lb Yukon Gold potatoes (about 5), peeled and halved lengthwise, then cut crosswise into 1/4-inch-thick slices
1 large onion, halved lengthwise, then sliced lengthwise (1/4 inch thick)
3/4 teaspoon dried oregano, crumbled
1/2 teaspoon salt
1/4 teaspoon black pepper
3 tablespoons finely grated Parmigiano-Reggiano
Preparation:
Heat oil in a 12-inch nonstick skillet over moderately high heat until hot but not smoking, then add potatoes, onion, oregano, salt, and pepper and reduce heat to moderate. Cook, covered, stirring and turning potatoes over occasionally, until almost tender, about 10 minutes. Remove lid and cook, stirring and turning potatoes over 3 or 4 times, until browned and crusty, 8 to 10 minutes more. Add salt and pepper to taste, then transfer to a shallow bowl and sprinkle with cheese.
Home fried potatoes
Time for preparation: 10 min
Time for cooking: 30 min
Ingredients:
1 kg potatoes
1 onion
100g smoked or boiled sausage
Dill or parsley
20g vegetable oil
Salt
Grounded black pepper
Preparation:
Peel and slice potatoes.
Heat a pan and pour oil on it.
Put potatoes on the heated pan and fry on a big flame, stirring every 2 min for 10-15 min.
When potatoes gain crust, reduce the flame and cover the pan with a lid.
Chop onion and sausage.
Put the onion and sausage on the potatoes and cover with a lid.
Fry for 15 min, stirring every 3-4 min.
When the dish is ready sprinkle it with chopped dill or parsley and add salt.
Fried Potatoes with Oregano and Parmesan
Time for preparation: 20 min
Time for cooking: 30 min
Ingredients:
1/4 cup extra-virgin olive oil
1 1/2 lb Yukon Gold potatoes (about 5), peeled and halved lengthwise, then cut crosswise into 1/4-inch-thick slices
1 large onion, halved lengthwise, then sliced lengthwise (1/4 inch thick)
3/4 teaspoon dried oregano, crumbled
1/2 teaspoon salt
1/4 teaspoon black pepper
3 tablespoons finely grated Parmigiano-Reggiano
Preparation:
Heat oil in a 12-inch nonstick skillet over moderately high heat until hot but not smoking, then add potatoes, onion, oregano, salt, and pepper and reduce heat to moderate. Cook, covered, stirring and turning potatoes over occasionally, until almost tender, about 10 minutes. Remove lid and cook, stirring and turning potatoes over 3 or 4 times, until browned and crusty, 8 to 10 minutes more. Add salt and pepper to taste, then transfer to a shallow bowl and sprinkle with cheese.
Источник
Рецепт жареной картошки на английском языке с переводом на русский. Завтра сдавать, помогите!
Картофель почистить, порезать соломкой и промокнуть от излишней влаги и крахмала бумажным полотенцем. Посолить и стряхнуть лишнюю соль.
Сковороду раскалить, налить на нее растительное масло слоем около 2 мм (масла должно быть достаточно, чтобы не было необходимости добавлять его во время жарки). Можно воспользоваться и свиным жиром, если не боитесь холестерина. Немного подогреть масло или жир и выложить в сковороду картошку. Картофеля должно быть не более 2/3 сковороды, иначе он плохо прожарится. Закрыть крышкой. Жарить на среднем огне 10 минут.
Как вкусно пожарить картошку и пошаговый рецепт приготовления жареного картофеля с фотографиями Через 10 минут картошку аккуратно перемешать, поднимая поджареные брусочки со дна сковороды и перемещая их в верхние слои.
Сверху картофель посыпать порезанным полукольцами луком. Снова закрыть крышкой и жарить еще 10 минут, затем снова перемешать и закрыть крышкой.
Через пару минут выключить огонь и, не открывая крышки, дать постоять так сковороде минут 5-10. Любители жареного лука могут добавить его в картошку уже слегка обжаренным.
Подать простую жареную картошку с обыкновенными помидорками, консервированными в собственном соку, или со сметанкой и зеленью, или (летом и осенью) с салатиком из свежих овощей.
Уточню на всякий случай, что в тонкостенной алюминевой или жестяной сковороде во-первых, нужно будет увеличить время приготовления картофеля, во-вторых — картошка все равно не получится такая вкусная, как в чугунной. в-третьих — и порядок жарки будет другой.
Potato peel, cut into strips and wet from excessive moisture and starch paper towel. Salt and shake off the excess salt.
The pan, bring to a great heat, pour in her vegetable oil layer is about 2 mm (oil should be enough, so you need not add it during cooking). You can use pork fat, if you are not afraid of cholesterol. Warmed up a little oil or fat and put in a pan of potatoes. Potato should be not more than 2/3 of the pan, otherwise it bad fry thoroughly. Close the lid. Cook on medium heat for 10 minutes.
How delicious roast potatoes and step by step recipe for roast potatoes photos Through the 10 minutes potatoes and mix gently, lifting поджареные wedges from the bottom of the pan and moving them into the upper layers.
On top of potatoes, sprinkle with chopped onions in half rings. Again, close the lid and cook for another 10 minutes, then stir again and close the lid.
A couple of minutes and turn the heat off and do not open the cover, and let stand so pan 5-10 minutes. Amateurs of fried onions can add it to the potatoes already slightly fried.
Источник
Рецепт жареной картошки на английском языке с переводом на русский. Завтра сдавать, помогите!
Картофель почистить, порезать соломкой и промокнуть от излишней влаги и крахмала бумажным полотенцем. Посолить и стряхнуть лишнюю соль.
Сковороду раскалить, налить на нее растительное масло слоем около 2 мм (масла должно быть достаточно, чтобы не было необходимости добавлять его во время жарки). Можно воспользоваться и свиным жиром, если не боитесь холестерина. Немного подогреть масло или жир и выложить в сковороду картошку. Картофеля должно быть не более 2/3 сковороды, иначе он плохо прожарится. Закрыть крышкой. Жарить на среднем огне 10 минут.
Как вкусно пожарить картошку и пошаговый рецепт приготовления жареного картофеля с фотографиями Через 10 минут картошку аккуратно перемешать, поднимая поджареные брусочки со дна сковороды и перемещая их в верхние слои.
Сверху картофель посыпать порезанным полукольцами луком. Снова закрыть крышкой и жарить еще 10 минут, затем снова перемешать и закрыть крышкой.
Через пару минут выключить огонь и, не открывая крышки, дать постоять так сковороде минут 5-10. Любители жареного лука могут добавить его в картошку уже слегка обжаренным.
Подать простую жареную картошку с обыкновенными помидорками, консервированными в собственном соку, или со сметанкой и зеленью, или (летом и осенью) с салатиком из свежих овощей.
Уточню на всякий случай, что в тонкостенной алюминевой или жестяной сковороде во-первых, нужно будет увеличить время приготовления картофеля, во-вторых — картошка все равно не получится такая вкусная, как в чугунной. в-третьих — и порядок жарки будет другой.
Potato peel, cut into strips and wet from excessive moisture and starch paper towel. Salt and shake off the excess salt.
The pan, bring to a great heat, pour in her vegetable oil layer is about 2 mm (oil should be enough, so you need not add it during cooking). You can use pork fat, if you are not afraid of cholesterol. Warmed up a little oil or fat and put in a pan of potatoes. Potato should be not more than 2/3 of the pan, otherwise it bad fry thoroughly. Close the lid. Cook on medium heat for 10 minutes.
How delicious roast potatoes and step by step recipe for roast potatoes photos Through the 10 minutes potatoes and mix gently, lifting поджареные wedges from the bottom of the pan and moving them into the upper layers.
On top of potatoes, sprinkle with chopped onions in half rings. Again, close the lid and cook for another 10 minutes, then stir again and close the lid.
A couple of minutes and turn the heat off and do not open the cover, and let stand so pan 5-10 minutes. Amateurs of fried onions can add it to the potatoes already slightly fried.
Submit a simple fried potatoes with ordinary cherry, canned in their own juice, or with sour cream and greens, or (summer and autumn) with салатиком of fresh vegetables.
Just to be clear, just in case, that of a thin-walled aluminum or tin pan first, you will need to increase the cooking time potatoes, secondly — the potatoes are still does not work as tasty as in a cast iron. thirdly — and order frying will be different.
Ингредиенты: картофель, растительное масло, соль по вкусу, свиной жир, лук, зелень.
Ingredients potato, vegetable oil, salt to taste, pork fat, onion, greens.
Источник